رنگدانه‌های خرمالو خاصیتی ضدسرطانی دارد

گروه سلامت: مقدار سدیم خرمالو می‌تواند برای افرادی که دارای فشارخون هستند مفید باشد، بدون این که روی فشارخون این افراد تاثیری بگذارد. همچنین این میوه 271 میلی‌گرم پتاسیم در هر 100 گرم را به خود اختصاص می‌دهد و پتاسیم بالا برای بیماران قلبی عروقی حائز اهمیت است. خرمالو دارای مقدار قابل توجهی پکتین (فیبر محلول در آب که باعث کاهش چربی‌های بدن و چربی‌های محلول در خون می‌شود) است. برخی میوه‌ها مانند موز و خرمالو وقتی به صورت کال چیده شوند بعد از مدتی می‌رسند؛ این میوه هر چه بیشتر برسد پکتین آن کمتر می‌شود، لذا توصیه می‌شود برای استفاده بیشتر از پکتین، نباید خرمالو بیش از اندازه برسد.
کد خبر: ۲۳۱۱۱۲
عمده‌ترین اسیدهایی که در این میوه وجود دارند شامل اسید مالیک، اسید تارتاریک و اسید سیتریک هستند. این اسیدها باعث هضم بهتر غذا و نیز جذب بهتر بعضی از ترکیبات غذایی مانند آهن و روی شده و افزایش جذب را در پی دارد.

وجود رنگدانه‌های پلی فنولیک در میوه خرمالو خاصیتی ضدسرطانی دارد.قابل توجه است که میوه خرمالو دارای 80 کیلوکالری انرژی است و جزو میوه‌های پرانرژی محسوب می‌شود از این‌رو افرادی که دارای اضافه وزن هستند نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها