نادال و کاسیاس:

در جشن سال نو شرکت نمی‌کنیم

قهرمانان ملی اسپانیا از جمله رافائل نادال و ایکر کاسیاس جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را به شدت محکوم کردند.
کد خبر: ۲۲۶۸۵۸
به گزارش فارس، رافائل نادال مرد شماره یک تنیس جهان به همراه کاسیاس دروازه‌بان ملی‌پوش رئال مادرید بنیاد خیریه‌ای برای کمک به کودکان جهان تاسیس کرده اند.

نادال در سخنرانی شب گذشته گفت: چند سالی است برای کمک به کودکان جهان از مردم کمک مالی دریافت می کنیم. اما امروز از خودم می پرسم برای چه باید این کار را انجام دهیم. مگر می‌شود به تنهایی از پس چنین دنیای عذاب‌آوری بربیایند. به کودکان گرسنه آفریقایی کمک کنم یا به سرمازدگان ارتفاعات روسیه. در این چند روز مدام به خودم می‌گویم اگر با تمام وجود به کودکان غزه کمک نکنم دیگر انسان نیستم . مردم اسپانیا مرا دوست دارند نه به خاطر مدال طلای المپیک بلکه به این خاطر که می‌خواهم انسان باشم.

ایکر کاسیاس دروازه‌بان تیم اسپانیا نیز در سخنرانی شب گذشته خود بر این نکته تاکید کرد که در مراسم سال نو در میدان مرکزی مادرید شرکت نمی‌کنم.

او در مهم‌ترین بخش از سخنان خود گفت: مگر می‌شود با دیدن صحنه‌هایی که از شهر غزه منعکس شده امشب در میان شادی مردم حضور پیدا کرد و خندید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها