پای رئیس صهیونیست کارکنان کاخ سفید هم به رسوایی فرماندار ایلینویز کشیده شد

نزدیکان اوباما زیر تیغ انتقاد

گروه بین‌الملل: آتشی که از بابت افشای فساد مالی راد بلاگوشویچ، فرماندار ایالت ایلینویز و تلاش او برای فروش کرسی خالی مانده باراک اوباما، رئیس‌جمهور منتخب ایالات‌متحده در سنا به پا شده روز گذشته دامن رام امانوئل، کسی که از سوی اوباما برای بر عهده گرفتن مسوولیت مدیریت کارکنان کاخ‌سفید انتخاب شده و جسی جکسون، عضو ارشد در کمیته انتخاباتی اوباما را گرفت. به گزارش روزنامه انگلیسی تایمز در حالی که بلاگوشویچ همچنان در برابر درخواست مخالفان برای کناره‌گیری از سمت خود مقاومت می‌کند با افشای مراودات او با امانوئل و جکسون این ماجرا وارد مرحله جدیدی شد.
کد خبر: ۲۲۳۶۷۴

گفته می‌شود دایره جنایی پلیس فدرال آمریکا (FBI) چند مکالمه امانوئل - که پس از پیروزی بلاگوشویچ در انتخابات فرمانداری‌ها در سال 2002 به جای او به کنگره آمریکا راه یافت - با بلاگوشویچ را استراق‌سمع و ضبط کرده که در آن‌ها دو طرف در مورد کرسی خالی اوباما در حال رایزنی بوده‌اند.

اثبات دست داشتن امانوئل هوادار صهیونیست‌ها در اقدامات غیرقانونی بلاگوشویچ و به ویژه تلاش او برای فروش کرسی خالی مانده اوباما، مایه شرمساری رئیس‌جمهور جدید آمریکا خواهد بود که بلافاصله پس از قطعی شدن پیروزی‌اش بر جان‌ مک‌کین، رقیب جمهوریخواهش او را به ریاست کارکنان کاخ سفید منصوب کرد.

امانوئل که پس از معرفی اوباما به عنوان رئیس‌جمهور جدید آمریکا او را در همه نشست‌های خبری و مناسبت‌های عمومی همراهی می‌کرد در نشست خبری دیروز اوباما غایب بود.

جکسون هم که فرزند یکی از فعالان مشهور حقوق مدنی آمریکا در کنگره این کشور است هم با وضعیت مشابهی روبه‌رو شده است. او به ظاهر دوشنبه گذشته تنها دو روز قبل از دستگیری بلاگوشویچ به دفتر او رفته بود تا در مورد علاقمندی‌اش به کرسی خالی مانده اوباما به رایزنی بپردازد اما به ظاهر دو طرف نتوانسته بودند بر سر اصول از جمله آن چه بلاگوشویچ در قبال رسیدن کرسی اوباما به جکسون بدست‌ می‌آورد به توافق برسند.

جکسون دیروز در گفتگو با خبرنگاران تاکید کرد چه به طور مستقیم و چه غیرمستقیم و از طریق واسطه‌ها به دنبال راهیابی به سنا با پرداخت رشوه به بلاگوشویچ نبوده است؛ اگرچه به ظاهر FBI مستنداتی در دست دارد که عکس این ادعا را ثابت می‌کند.

بلاگوشویچ که فرزند مهاجری صرب است برای کار در کارخانجات فولاد آمریکا به این کشور مهاجرت کرد و دوران نوجوانی و جوانی خود را به عنوان واکسی و کارگر ظرف‌شو در تاسیسات نفتی آلاسکا سر کرد. او پس از آن که در 31 سالگی لیسانس حقوق خود را اخذ کرد به عنوان کارمند شورای شهر شیکاگو شروع به کار کرد و پس از آشنایی با همسرش پتی 43 ساله که دختر یکی از ثروتمندان ایالت ایلینویز است خیلی زود پله‌های ترقی را طی کرد.

به ظاهر همسر بلاگوشویچ هم در رسوایی اخیر دست داشته اما FBI تاکنون اتهامی را علیه او مطرح نکرده است. گمان می‌رود این رسوایی علاوه بر بلاگوشویچ، دامن امانوئل و جکسون را هم بگیرد و آنها را از معادله سیاست آمریکا پاک کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها