ساعتی همراه با رادیو جوان

1+1 چند می‌شود؟

امروزه در جامعه ما جوانان گروهی مهم هستند و رسانه نیز به درک درستی از اهمیت این موضوع رسیده است. در شبکه رادیویی جوان هم برنامه‌هایی با محوریت جوانان تولید می‌شود که یکی از آنها 1 + 1 است. این برنامه یک هـفـته به تهیه‌کنندگی علیرضا محمدنیا و سردبیری محمد‌‌امیر نبی‌اللهی و گویندگی نسیم رفیعی و رضا آفتابی پخش می‌شود و یک هفته به تهیه کنندگی شهره شایان و سردبیری عصمت باپیران و گویندگی سعید‌پور محمدی و آسیه گرجی روی آنتن می‌رود. نویسندگان برنامه نیز انوشه میرمجلسی ریحانه شمس، لیلی گلدیس و نسیم صباغان می‌باشند. سازندگان آیتم‌‌های برنامه هم علی قربانی، ریحانه شمس، حسین قدیمی و حمیده قادری می‌باشند که خانم قادری بخش‌ هماهنگی برنامه را هم به عهده دارد و ارتباطات برنامه نیز با آقای معین است.
کد خبر: ۲۱۷۱۶۴

بازیگران برنامه نیز منصور اسکندری، مریم سرمدی و حافظ آهی می‌باشند.

ساعت 9:50 استودیوی پخش شبکه رادیویی جوان عوامل برنامه کم‌کم از راه می‌رسند و خود را برای اجرای برنامه آماده می‌کنند.

نبی‌اللهی درباره طرح و قالب کلی برنامه می‌گوید: این برنامه به زندگی جوانان در خانواده می‌پردازد حالا چه در زندگی مشترک و چه جوانی که در خانواده در کنار پدر و مادرش زندگی می‌کند. سعی کردیم جوان مطرح باشد و چالشی که بین جوان و نسل گذشته است و یا چالشی که بین 2 جوان است. سپس به سراغ میرمجلسی می‌روم و او نیز در مورد برنامه می‌گوید:‌ موضوع برنامه ما ازدواج جوانان است 1 + 1 به خاطر همین است یک آدم مجرد با یک آدم مجرد دیگر تشکیل خانواده داده‌اند و در برنامه مشکلات آنها بررسی می‌شود، اختلافات جزئی در هر خانواده‌ای پیش می‌آید و درصد بیشتری از این اختلافات در اوایل ازدواج پیش می‌آید و ما به زندگی یک زوج جوان با همه جزئیات می‌پردازیم. ساعت 10 را نشان می‌دهد و زمان آغاز برنامه است آفتابی: بسم‌الله الرحمن الرحیم.
نسیم رفیعی، الهی به امید مهربانیت و سپس تیتراژ ابتدای برنامه آغاز می‌شود. کمی از آغاز برنامه گذشته که می‌بینم انوشه میرمجلسی مشغول نوشتن است و لیلی گلدیس خود را برای بخش پیامک آماده می‌کند و نبی‌اللهی به وی توضیحاتی می‌دهد. گلدیس پشت میکروفون نشسته است و می‌گوید: سلام اینجا 1 + 1 است من لیلی گلدیس و با پیامک‌های شما با شماره 30000881 با ما در ارتباط باشید. گلدیس پس از اجرای اولین بخش پیامک به معرفی عوامل برنامه می‌پردازد.پس از پخش یک موسیقی تلفن‌های مردم پخش می‌شود و گلدیس دوباره پیامک می‌‌خواند. آیتم پنجره پخش می‌شود و سپس موسیقی. نسیم رفیعی متنی را می‌خواند و پس از آن رضا آفتابی قرار هر روزه اهالی 1 + 1 را یاد‌آوری می‌کند. پس از پخش موسیقی گلدیس سومین بخش پیامک را اجرا می‌‌کند. در این حین از علیرضا محمدنیا تهیه‌کننده برنامه که 3 سال است تهیه‌کنندگی می‌کند و از ابتدای برنامه درگیر پخش موسیقی و میان برنامه‌‌ها بود ویژگی برنامه رادیویی که برای جوانان ساخته می‌شود را می‌پرسم او می‌گوید: چنین برنامه‌هایی در چارچوب قرار نمی‌گیرد و طبع جوان ساختارشکن است. چنین برنامه‌هایی حالت نصیحت‌‌گونه ندارد و باید با خصوصیات ژنتیکی جوانان سازگار باشد. پس از خواندن متن‌هایی توسط آفتابی و رفیعی فرانمودهای یک موقعیت رمانتیک در مطبخ با بازی نبی‌اللهی و منصور اسکندری پخش می‌شود در این حین گلدیس مشغول نوشتن پیامک است بخش بعدی برنامه یکی اون می‌گه یکی تو می‌گی است و سپس گویندگان با کارشناس برنامه آقای میرسلیمی گفتگوی تلفنی می‌کنند. در واقع مشکلی که برای زن و شوهر داستانی که از ابتدای برنامه محوریت داشت پیش آمده بود و گوینده‌ها آن را اجرا کردند توسط کارشناس حل شد و راهکار ارائه شد نبی‌اللهی در مورد این که شنوندگان چقدر با برنامه ارتباط برقرار کرده‌اند می‌گوید: هر وقت خوب کار کردیم مخاطب ارتباط برقرار کرده است و امروز روزی بوده که ارتباط برقرار شد فکر می‌کنم هر چقدر راحت‌تر باشیم ساده‌تر باشیم و حرفمان را ساده‌تر بزنیم مخاطب هم حرفمان را راحت‌تر گوش می‌دهد. در این حین نسیم رفیعی از استودیو خارج می‌شود از او درباره ویژگی گوینده‌ای که برای جوان‌ها اجرا می‌کند می‌پرسم و او می‌گوید: گوینده‌ای که برای جوان‌ها در شبکه جوان اجرا می‌کند باید نزدیک و همدل جوانان باشد و خودش را بین آنها حس کند.

بخش‌های پایانی برنامه نیز پخش تلفن بود و بار دیگر گلدیس پیامک می‌خواند و آیتم داستانک پخش می‌شود و پس از آن هم بخش خداحافظی.

رضا آفتابی در مورد ویژگی‌های گوینده‌ای که برای جوان‌ها اجرا می‌کند، می‌گوید: من سعی می‌کنم یک حس با انرژی را منتقل کنم و یک وقت‌هایی که حالم خوب نیست بروز ندهم. در هر حال سعی می‌کنم بیشتر خودم باشم و این که پشت میکروفون آدم دیگری نیستم و غرض این است که شنونده از صدای تو لذت ببرد.

در هر حال اگر مایل به شنیدن برنامه‌ای اجتماعی و پرانرژی هستید 1+1را، 10 الی 30/11 صبح از شنبه تا چهارشنبه از شبکه رادیویی جوان بشنوید.

           مریم رضازاده

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها