به گزارش خبرگزاری فرانسه ، «راجر مور» 81 ساله روز گذشته بهخاطر یک عمر دستاورد سینمایی، نشان ملی ادبیات و هنر فرانسه را به گردن آویخت.
«کریستین آلبانل»، وزیر فرهنگ فرانسه در مراسم اعطای این نشان، بازیگر سابق فیلمهای «جیمز باند» را «افسانه تلویزیون و سینما» خواند.
«راجر مور» در مراسم دریافت این جایزه اعلام کرد، نشان ملی هنر و ادبیات فرانسه بیشتر از جایزه اسکار برایش ارزشمند بوده است.
بسیاری از اهالی سینما «راجر مور» را بهخاطر ایفای نقش های به یادماندنی در فیلم های «جیمز باند» میشناسند که از جمله آنها میتوان به «بکش تا زنده بمانی» ، «مردی با اسلحه طلایی» (1975)، «جاسوسی که دوستم داشت» (1977) ، «ماه شکن» (1979) ، «فقط برای چشمان تو» (1981) ، «اختاپوس» (1982) و «منظری به یک قتل» (1985) اشاره کرد.
وی در کارنامه افتخارات سینمایی خود جایزه «محبوبترین بازیگر سینمای جهان» در سال 1980 را از انجمن فیلمهای علمی-تخیلی آمریکا دارد.
گروه ترجمه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛