ویزای مسئول دفتر العربیه تمدید نشد

مقدس زاده مدیرکل رسانه های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تکذیب اخراج مسئول دفتر العربیه از ایران، گفت: ویزای "حسن فحص " به دلیل نوع عملکرد و تعاملش تمدید نشد.
کد خبر: ۱۹۹۱۵۹

وی درگفتگو با ایرنا اعلام کرد: در واقع ما از وجود حسن فحص در ایران اعلام ناخرسندی کردیم و با توجه به عملکرد و تعامل وی حاضر به تمدید ویزایش نشدیم.

وی افزود: این به معنای بستن دفتر العربیه درایران نیست بلکه این دفتر به کارش ادامه می دهد اما مسئول آن باید به دلیل عدم تمدید ویزا هرچه سریع تر جمهوری اسلامی ایران را ترک کند.

پایگاه اینترنتی شبکه " العربیه" وابسته به عربستان سعودی روز سه شنبه به نقل از حسن فحص مدیر دفتر این شبکه در تهران ادعا کرد: حوزه رسانه های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران از مدیر دفتر شبکه العربیه در تهران خواست تا ایران را ترک کند.

العربیه به نقل از حسن فحص مدیر دفتر این شبکه در تهران اعلام کرد؛ حوزه رسانه های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تماس تلفنی به من اطلاع داد تا این کشور را ترک نمایم.
وی درباره‌ی علت عدم صدور ویزا گفت: مسئولین ایرانی برای وی شرح دادند که این تصمیم به دلیل سیاست های شبکه العربیه و شیوه کار این دفتر در تهران اتخاذ شده است.
علاء الدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس چندی پیش نسبت به عملکرد این شبکه اعتراض کرد و این شبکه را به اتخاذ مواضع دشمنانه علیه ملت و دولت ایران متهم کرد.

در همین حال خبرگزاری فرانسه در همین زمینه از تهران گزارش داده بود؛ علت اخراج رئیس دفتر شبکه تلویزیونی العربیه در تهران، یک گزارش این شبکه تلویزیونی در مورد امام خمینی (ر ه ) بوده است.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها