25 سال کار قاچاقی

یک کارمند اداره آتش‌نشانی ژاپن که بیش از 25 سال رانندگی آمبولانس‌ها و خودروهای اطفای حریق را به عهده داشت از کار برکنار شد چون مسوولان تازه فهمیدند که از اول گواهینامه رانندگی نداشته است. به گزارش رویترز، شیگه‌رو ساواساکی یکی از مقامات شهر تاکااوکا، در مرکز ژاپن، گفت موضوع وقتی روشن شد که در جریان یک بازرسی عادی در هفته گذشته از این مرد که بالای 40 سال سن دارد و بیش از 25 سال در اداره آتش‌نشانی کار کرده گواهینامه‌اش را خواستند.
کد خبر: ۱۸۴۳۹۱

گواهینامه‌ای که او با دستپاچگی به بازرس نشان داد متعلق به پدرش بود و او انگشتش را روی عکس آن گذاشته بود تا دیده نشود. بازرسی گواهینامه‌های رانندگان از سال پیش شروع شد و او سال 1981 یک شماره گواهینامه قلابی به آتش‌نشانی داده بود. او از آوریل 2003 تا ژوئن 2008 که به مسوولان گفت برای گرفتن گواهینامه مراجعه کرد و در امتحان آیین‌نامه قبول نشد، 309 بار با آمبولانس و 97 بار با کامیون اطفای حریق رانندگی کرد. او در این مدت هرگز تصادف نکرد و رفتارش هم همواره خوب بود با این حال برکنار و به اداره پلیس تحویل داده شد.

رکوردشکنی اثر هنری هند

حراج تابلوی نقاشی فرانسیس نیوتن سوزا، هنرمند فقید هندی رکوردی تازه برای یک اثر هنری هندی به جا گذاشت.تابلوی «تولد»، اثر سوزا که سال 1955 کشیده شده به یک میلیون و 273 هزار و 250 پوند (2 میلیون و 519 هزار و 762 دلار)‌ در جریان حراج آثار هنری معاصر آسیای جنوبی در لندن فروخته شد که رکوردی جدید برای سوزا و هر اثر هنری معاصر هندی است.

سوزا که سال 2002 درگذشت در گوآ‌ به دنیا آمد و در لندن و نیویورک زندگی می‌کرد و تنها هنرمند هندی است که اتاقی به آثار او در موزه «تیت» انگلیس اختصاص داده شده است. تابلوی «تولد» در اختیار یک مجموعه‌دار خصوصی در آمریکا بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها