چهار گوشه ورزش

حیدری: در هر شرایطی کشتی می‌گیرم‌

جام‌جم: پزشک معالج علی‌رضا حیدری اعلا‌م کرد؛ برای مداوای مصدومیت این کشتی‌گیر، 20 روز استراحت نیاز است که این زمان برای آماده‌سازی و حضور او در جام تختی کفایت نمی‌کند. با این حال حیدری به می‌گوید:‌ تمام تلاش خود را برای حضور در جام تختی به کار خواهم بست، چرا که با تمام وجود و در هر شرایطی می‌خواهم شانس خود را برای شرکت در المپیک آزمایش کنم. اما دبیر فدراسیون کشتی در این زمینه نظر دیگری دارد و می‌گوید: در چنین شرایطی، او شانس پوشیدن پیراهن تیم ملی را از دست می‌دهد، مگر آن که کادر فنی تصمیم دیگری بگیرد.
کد خبر: ۱۷۶۴۸۲

2 استعفا در بسکتبال‌

جام‌جم:رکورد استعفا در فدراسیون بسکتبال در یک روز شکسته شد.به دنبال کناره‌گیری افشین رضاپور از مسوولیت مربیگری تیم ملی جوانان بسکتبال، نصرت‌الله جعفریان، دبیر فدراسیون بسکتبال هم در پایان مجمع عمومی سالانه این فدراسیون از سمت خود استعفا کرد.وی دلیل استعفای خود را درد ناحیه گردن و احتمال آسیب‌های نخاعی عنوان کرده است.

2 مدال برنز برای اسلالوم ایران

جام‌جم: تیم ملی اسلالوم قایقرانی زنان و مردان کشورمان با وجود کسب 2 برنز، از راهیابی به المپیک بازماند.
در قسمت زنان، تیم ایران متشکل از منیره نصر، لیدا خلیلی و سلماز عباسی در رده تیمی پس از تیم‌های چین و قزاقستان در جایگاه سوم  قرار گرفت.در قسمت مردان نیز تیم ایران با ترکیب محسن قریشی، مسعود خدایاری، محمد بابایی، بردیا مهرجو و محمد کربلایی به مدال برنز دست یافت.

بوکسورهای المپیکی در تست آمادگی

جام‌جم: مرتضی سپهوند، علی مظاهری و مهدی قربانی‌ 3 بوکسور اعزامی به بازی‌های المپیک صبح دیروز همراه دکتر بهرامی‌نژاد، مدیر مرکز سنجش آکادمی ملی المپیک به تست‌های مختلف آمادگی جسمانی پرداختند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها