بوش وارد عربستان شد

رئیس جمهور آمریکا که برای حضور در شصتمین سال موجودیت رژیم صهیونیستی از روز چهارشنبه وارد سرزمین‌های اشغالی شده بود، امروز وارد ریاض پایتخت عربستان سعودی شد تا با مقامات این کشور دیدار و گفتگو کند. جرج بوش امروز در سفری که کمتر 24 ساعت به طول می‌انجامد، از تل‌آویو وارد ریاض پایتخت عربستان سعودی شد.
کد خبر: ۱۷۵۱۶۲
به گزارش فارس، بوش توسط هواپیمای "ار فورس یک" به همراه همسرش "لورا" در فرودگاه ریاض فرود آمد و مورد استقبال "عبدالله بن عبدالعزیز " پادشاه عربستان سعودی قرار گرفت.

انتظار می‌رود بوش به همراه همسرش مستقیما عازم مزرعه شخصی پادشاه عربستان در منطقه "الجنادریه" در 40 کیلومتری شمال شرق ریاض شود.

به نظر تحلیگران مسائل سیاسی، پیش‌بینی می‌شود که بوش و ملک‌عبدالله درباره اوضاع عراق، لبنان و روند صلح بین اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها و نیز آنچه نفوذ فزاینده و روبه‌رشد ایران در منطقه خوانده شده را مورد بحث و بررسی قرار دهند. 

بوش همچنین از پادشاه عربستان سعودی خواهد خواست که اقداماتی را برای جلوگیری از افزایش بهای نفت اتخاذ کند.

جرج بوش در آخرین مرحله از سفر دوره‌ای منطقه‌ای خود فردا شنبه وارد مصر می‌شود تا با "محمود عباس" رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی دیدار و در مجمع اقتصادی جهانی درباره خاورمیانه شرکت کند.

رئیس جمهور آمریکا همچنین فردا در مرکز تفریحی شرم الشیخ در سواحل دریای سرخ با "حسنی مبارک " رئیس جمهوری مصر و ملک عبدالله دوم پادشاه اردن دیدار خواهد کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها