پیروزی کفران نعمت می‌کند

پیروزی قدر و قیمت میزبانی را نمی‌داند. اصرار گاه و بیگاه افشین قطبی برای آن که تماشاگران بیشتری را به ورزشگاه بکشاند، بحث‌انگیز است. یعنی حضور 70 هزار نفر برای بردن تیمی مثل برق شیراز کافی نیست؟
کد خبر: ۱۷۴۳۵۰
پیروزی که داعیه قهرمانی دارد، چقدر برای کسب این عنوان انگیزه دارد؟ چگونه است که تیم برق در خانه پیروزی از حضور این همه تماشاگر خوفی به دل راه نمی‌دهد و بازی یک صفر باخته را به تساوی می‌کشاند.

از این وقایع چه نتیجه‌ای می‌گیریم: اول آن که پیروزی قادر نیست از امتیازهای خانگی و میزبانی بهره‌ای ببرد. تشویق این همه تماشاگر، تاثیر چندانی در روند بازی این تیم ندارد و بود و نبود این تماشاگران علی‌السویه است.
دوم این که، دوره فوتبال مبتنی بر جیغ و داد تمام شده و تیمی بهتر بازی می‌کند و بهتر نتیجه می‌گیرد که قابلیت بیشتری دارد.

برنده شدن در فوتبال امروز گویا به سکوها ربطی ندارد، این فرضیه را سرخ‌ها تایید می‌کنند و چند هفته‌ای است که از حضور تماشاگران خود بهره نمی‌برند.باید دید پیروزی در 2 بازی آینده چه خواهد کرد؛ 2 مسابقه‌ای که برای افشین قطبی و شاگردانش حکم فینال را دارد و تساوی در هر کدام از این بازی‌ها معنی‌اش وداع با قهرمانی است و پیروزی برای قهرمان شدن باید تیمی بسیار متفاوت‌تر از تیمی باشد که روز یکشنبه در برابر برق شیراز بازی کرد.
 
علی رئیسی‌
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها