رونالدینیو به میلان پیوست

رونالدینیو بازیکن 28 ساله بارسلونا که در چند ماه اخیر به دلیل آسیب دیدگی‌های فراوان و دور بودن از شرایط آرمانی وضعیت دشواری را در نوکمپ تجربه کرد ، با باشگاه میلان به توافقات کلی دست یافت.
کد خبر: ۱۶۷۹۱۹

برادر رونالدینیو که مدیر برنامه‌های او نیز محسوب می‌شود به گاتزتا دلواسپورت گفت: در کلیات رونالدو و میلان به توافق رسیده‌اند. این روزنامه‌ ایتالیایی مدت قرارداد رونالدو را چهار سال عنوان کرده است.

به گزارش ایسنا ، آدریانو گالیانی نایب رییس باشگاه میلان در این باره گفت: در کلیات با این بازیکن به توافق رسیده‌ایم و حالا زمانی است که باید با بارسلونا تماس برقرار کنیم.

رسانه‌های ایتالیایی و اسپانیایی مبلغ قرارداد رونالدینیو را 84 میلیون یورو تخمین زده‌اند. از این مبلغ 20 میلیون یورو برای جلب رضایت بارسلوناست. دستمزد سالیانه این بازیکن نیز 8 میلیون یورو عنوان شده است.

میلان در حال حاضر در رده‌ پنجم سری A قرار دارد و این خطر تیم با سابقه‌ ایتالیایی را تهدید می‌کند که نتواند در فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا شرکت کند.

مردان کارلو آنجلوتی در این فصل در خط حمله ضعیف عمل کردند. با وجود تمام مشکلات موجود آنجلوتی نسبت به ادامه‌ فعالیتش در میلان در فصل بعد اطمینان دارد.

در حال حاضر گفت‌وگوها برای متقاعد کردن سران باشگاه بارسلونا برای قطعی شدن انتقال رونالدینیو به میلان آغاز شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها