گزارش‌

آرایشگر سارق

زن آرایشگری که اموال مشتریان خود را به سرقت می‌برد، توسط ماموران پلیس استان مازندران دستگیر شد. به گزارش خبرنگار ما، چندی پیش زن جوانی به پلیس مراجعه کرد و گفت، چند حلقه انگشترش که داخل کیفش بوده در یک آرایشگاه گم شده است. این زن گفت: «برای کوتاه‌کردن موهایم به آرایشگاه رفته بودم، وقتی کارم تمام شد و خواستم لباس‌هایم را بپوشم، متوجه شدم کیفم نیست. هر جایی که فکر می‌کردم گذاشته باشم نگاه کردم اما نبود و مجبور شدم به صاحب مغازه که نینا نام دارد بگویم. این زن مسوولیت نپذیرفت و گفت خودت باید مراقبت می‌کردی. من در کیفم دو انگشتر داشتم که بسیار گران‌قیمت بود.»
کد خبر: ۱۶۷۷۰۳

با توجه به شکایت این زن، پلیس نینا زن آرایشگر را احضار کرد و مورد بازجویی قرار داد. این زن گفت: «آرایشگاه من بسیار شلوغ است و من نمی‌دانم که چه کسی کیف را برداشته. احتمالا فرد سارق به عنوان مشتری وارد شده و بعد هم کیف را برداشته و رفته است.»

در حالی که زن آرایشگر مدعی بود هیچ اطلاعی از ماجرا ندارد شکایت دیگری به پلیس ارائه شد، مبنی بر این‌که باز هم در آرایشگاه نینا کیف گم شده که حاوی مقدار زیادی پول بوده است. زن شاکی گفت: «در آرایشگاه نینا چوبرختی هست که مشتریان لباس و کیف‌های خود را آنجا آویزان می‌کنند، من هم مطابق همیشه کیفم را آنجا آویزان کردم، اما وقتی به سراغ کیفم رفتم تا به نینا پول بدهم متوجه شدم که کیفم نیست و آن را به سرقت برده‌اند. این اتفاق چند بار در آن آرایشگاه افتاده و من نمی‌دانم که چه کسی این سرقت‌ها را انجام داده است، اما به نظر می‌رسد کسی از اعضای آرایشگاه در این ماجرا دست داشته باشد.»

به دستور بازپرس رسیدگی‌کننده به این پرونده، نینا بازداشت شد و ماموران موظف شدند، آرایشگاه را جستجو کنند. سرانجام در حیاط پشتی آرایشگاه مقدار زیادی کیف پیدا شدکه معلوم بود محتویات داخلی آن خارج شده است. با توجه به کشفیات پلیس، نینا تحت بازجویی‌های فنی قرار گرفت و بعد از چندین روز مقاومت لب به اعتراف گشود. وی گفت: «آرایشگاه من بسیار شلوغ بود به همین خاطر هم فکر می‌کردم اگر سرقت کنم کسی متوجه نمی‌شود. بنابراین از 2 سال پیش سرقت‌‌هایم را آغاز کردم. بیشتر چیزهایی که سرقت می‌کردم کیف بود، مشتریانی که کیف‌های خودشان را روی چوب‌رختی می‌گذاشتند و برای انجام کار آماده می‌شدند دیگر توجهی به کیفشان نداشتند. به همین خاطر من در رفت و آمدها این کیف‌ها را برمی‌داشتم و به حیاط پشتی می‌بردم و در یک فرصت مناسب خالی می‌کردم.»

وی ادامه داد: «چون خودم صاحب آرایشگاه بودم کسی به من شک نمی‌کرد و همه فکر می‌کردند، فرد سارق یک مشتری بوده است. تاکنون کیف حدود 30 مشتری را سرقت کرده‌ام.»

بعد از اعترافات این زن آرایشگر، ماموران پلیس به دستور بازپرس وی را بازداشت موقت کردند و تحقیقات از وی ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها