به اتهام آزار و اذیت 14 زن و دختر صورت گرفت

تقاضای اعدام برای 2 کرکس کرجی‌

دادستان کرج برای 2 شرور مسافرکش که به اتهام آزار و اذیت 14 زن و دختر و سرقت اموال آنها در زندان رجایی‌شهر کرج به سر می‌برند، درخواست مجازات اعدام کرد.
کد خبر: ۱۵۹۸۹۸

 به گزارش خبرنگار جام‌جم، ساعت یک بامداد 8 اردیبهشت سال 84 ماموران انتظامی کلانتری 28 آدران هنگام گشتزنی در جاده چالوس، به سرنشینان یک دستگاه خودروی سواری طوسی رنگ که 3 مرد و یک زن در آن بودند، مشکوک شدند و با تعقیب آنها ، سرانجام خودرو را متوقف کردند و دختر جوانی را که وحشت‌زده داخل خودرو جا مانده بود، برای ادامه تحقیقات به مرکز پلیس منتقل کردند که معلوم شد سرنشینان خودرو او را به عنوان مسافر سوار کرده و پس از آزار و اذیت وی، اموالش را به سرقت برد‌ه‌اند.

به دنبال شکایت دختر جوان، چهره‌نگاری رایانه‌ای از مردان شرور آغاز شد تا این که چند روز بعد، 2 نفر از شرورهای فراری دستگیر شدند و با انتقال به مرکز پلیس آگاهی استان تهران، راز 14 فقره ربودن زن  و دختر جوان و آزار و اذیت و سرقت از آنها  را فاش کردند.

در ادامه تحقیقات از 2 مرد شرور، معلوم شد آنها  به کمک یک شرور دیگر به نام مهدی، زنان و دختران جوان را در تهران و کرج به عنوان مسافر سوار خودرو کرده و به آنها  آزار رسانده‌اند.

به دنبال اعتراف متهمان، جستجو برای یافتن مهدی  شرور فراری  ادامه یافت اما وی پس از 2 سال، همچنان متواری است.

2 مرد آزارگر که در زندان رجایی‌شهر کرج به سر می‌برند، روز گذشته پس از 2 سال به شعبه یکم دادگاه انقلاب کرج به ریاست قاضی عاصف الحسینی انتقال یافتند و محاکمه شدند.

تقاضای اعدام 2 شرور از سوی دادستان کرج

ابتدای جلسه دادگاه، قاضی علی فرهادی دادستان کرج به تشریح کیفرخواست پرداخت و گفت: متهمان به نام‌های امید (27 ساله) و حسین (21 ساله) به اتهام آزار و اذیت 14 دختر و زن جوان، اقدام علیه امنیت داخلی، آدم‌ربایی و سرقت باسلاح سرد محاکمه می‌شوند و چون اقدامات متهمان باعث وحشت قربانیان و جامعه شده است جرایم آنها از مصادیق محاربه است و برای هر 2 متهم، تقاضای اشد مجازات «اعدام» را دارم و درخصوص متهم فراری پرونده، به محض دستگیری، وی به صورت ویژه محاکمه می‌شود سپس امید  یکی از مردان آزارگر  به دفاع از خود پرداخت و اتهام 3 فقره آزار و اذیت، آدم‌ربایی و سرقت از قربانیان حادثه را قبول کرد و همدستش حسین، فقط 7 فقره آدم‌ربایی را قبول کرد و در دفاع از خود گفت: همدست فراری‌ام ‌ مهدی  به همراه امید، 14 زن و دختر جوان را مورد آزار و اذیت قرار دادند و من فقط شاهد جرایم سیاه آنها بودم و پشیمانم.

بنابر این گزارش، متهمان با تجدید قرار قانونی روانه زندان رجایی شهر کرج شدند تا بزودی قاضی عاصف‌الحسینی، رئیس شعبه یکم دادگاه انقلاب کرج حکم 2شرور آزارگر را صادر کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها