تنبیه از نوع فیروز کریمی

هفته پایانی نیم فصل ، تراژدی تلخی برای فوتبال ایران به همراه داشت و آن تحقیر تنی چند از بازیکنان جوان استقلال به خاطر تصمیم غیرحرفه ای و البته احساسی سرمربی این تیم بود.
کد خبر: ۱۵۶۱۳۹

فیروز کریمی که چندی پیش و در جریان پروسه جدایی غیرمنتظره اش از استقلال اهواز نشان داده بود از داشتن تفکرات غیراصولی بی بهره نیست ، دیروز و در پایان بازی استقلال و صنعت نفت ، زمانی که تیمش با نتیجه 3 بر 2 بازی را به حریف واگذار کرد، در اقدامی عجیب ، برخی بازیکنان تیمش را با دواندن در زمین جریمه کرد، غافل از آن که این جریمه و تنبیه ، از لحاظ بار روانی فقط یک نتیجه دارد؛ تحقیر بازیکنان!
فیروز که بارها و بارها ثابت کرده ؛ ضوابط تفکرات حرفه ای اش با تمام مربیان دنیا فرق دارد، حتی این توانایی را نداشت که در تنبیه بازیکنان (به اصطلاح خودش) همه نفرات را مجاب به دویدن در زمین بکند. فرهاد مجیدی که به خاطر خودخواهی اش یک توپ مسلم را در نیمه اول تبدیل به گل نکرد و یا علیرضا منصوریان که با تمام دوندگی اش روی گل سوم صنعت نفت مقصر بود، نباید جریمه می شدند، اما امید روانخواه جوان که با حضورش در زمین یک گل هم برای استقلال به ثمر رساند، مجبور بود این جریمه را تحمل کند.
حمید شفیعی ، مهرداد پولادی ، محسن یوسفی ، میثم منیعی و وحید طالب لو هم دیگر بازیکنانی بودند که به خاطر شکست خانگی ، تنبیه شدند.

کریمی: این دفعه اولم نبود!

فیروز کریمی پس از بازی با صنعت نفت با ابراز تاسف از شکست تیمش گفت: ما در این دیدار تیم برتر میدان بودیم ، اما متاسفانه اشتباهات فاحش دروازه بان و مدافعان ما یک برد خوب را تقدیم تیم صنعت نفت کرد، تیمی که در این دیدار تنها یک موقعیت گلزنی داشت به یک پیروزی با ارزش دست یافت.
سرمربی استقلال در جمع خبرنگاران با اشاره به اشتباهات وحید طالب لو گفت: او در این دیدار مانند دیدار قبل باز هم اشتباهات زیادی را در طول بازی از خود به نمایش گذاشت و از هفته آینده از ترکیب تیم بیرون خواهد ماند. با توجه به مشکلات روحی و تاکتیکی که در این بازیکن به وجود آمده ما یک سری تمرینات را برای این بازیکن اندیشیده ایم تا با آمادگی کامل به میادین فوتبال باز گردد.
وی در مورد وضعیت فعلی استقلال تهران گفت: اگر قرار باشد تیم استقلال در رده هفتم و هشتم جدول باشد، بهتر است که ما با تیم جوانان و امید خود در لیگ شرکت کنیم. با داشتن این هواداران بی شمار، ما باید سعی کنیم نتایجی در خور شان و نام استقلال به دست آوریم.
کریمی در مورد تنبیه بازیکنان در پایان این دیدار جلوی چشم هواداران این تیم گفت: من برای اولین بار نیست که این کار را انجام می دهم. وقتی که در شرایط بد مالی تیم ، بلافاصله بعد از برد پاداش بازیکنان نقدا به آنها پرداخت می شود، پس باید تنبیه هم نقدی باشد. من این کار را قبلا در تیم های ابومسلم و استقلال اهواز و حتی در زنجان هم انجام داده بودم!

طلسم شکنی سایپا

سرانجام مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر برد؛ سایپا که از هفته هفتم ، رنگ پیروزی را به خود ندیده بود، دیروز پس از 5 شکست پیاپی پیکان را با 2 گل از پیش رو برداشت تا علی دایی و شاگردانش موقتا از بحران فاصله بگیرند.
دیروز برای دایی همه چیز شیرین و خوب بود، حتی داوری: تیم ما همانند تیم های قهرمان بازی کرد، زیرا هم نظم تاکتیکی داشتیم و هم به لحاظ بدنی در اوج بودیم. از همین جهت به تمام بازیکنانم خسته نباشید می گویم.
دایی که هفته ها بود حرف زدن با خیال آسوده را فراموش کرده بود، دیروز در کنفرانس مطبوعاتی پایان بازی ، افق های روشنی را برای سایپا ترسیم کرد: سایپا پتانسیل بالایی دارد زیرا اگر این پتانسیل را نداشت یک لحظه هم در این تیم نمی ماندم. بدون شک سایپا در جام باشگاه های آسیا نتایج درخشانی کسب خواهد کرد.
دایی وقتی خوشحال است ، بشدت دوست داشتنی می شود، باید دید پس از بازی هفته آینده مقابل سپاهان هم چهره او همین گونه خواهد بود؛!
نتایج بازی های پنجشنبه و جمعه لیگ برتر را در زیر مرور می کنیم:
مس کرمان صفر مقاومت سپاسی صفر
صباباتری یک پگاه گیلان صفر
گل: حسین تلقینی ، مدافع پگاه (27، گل به خودی)
برق شیراز یک ابومسلم صفر
گل: رضا نوروزی (56)
اخراج: محمد منصوری (71) و ایوان پترویچ (92) از ابومسلم و ستار زارع (92) از برق
شیرین فراز یک راه آهن یک
گل ها: احمد جمشیدیان (23) برای راه آهن و محمدباقر زعفرانی (85 پنالتی) برای شیرین فراز
اخراج: احمد جمشیدیان (34)
سایپا 2 پیکان صفر
گل ها: میثم آرمیان (25) و حمیدرضا زوهانی (88) برای سایپا
استقلال 2 صنعت نفت 3
گل ها: فرهاد مجیدی (10) و امید روانخواه (86) برای استقلال و پیمنتا (38) و سعید حلافی (54 و 65) برای صنعت نفت
اخراج: محسن یوسفی (79) از استقلال
در ادامه بازی های لیگ برتر یکشنبه (فردا) داربی اصفهان میان سپاهان و ذوب آهن برگزار می شود و روز دوشنبه نیز ملوان در ورزشگاه تختی انزلی از پاس همدان پذیرایی می کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها