تشدید نظارت بر بازار میوه در یزد؛

شناسایی ۶۴ واحد متخلف و ارجاع پرونده‌های آن‌ها به تعزیرات

میوه
مدیریت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با تأکید بر استمرار گشت‌های نظارتی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۳۷۰۰ مورد بازرسی میدانی و گشت مشترک با هدف ثبات قیمت‌ها و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان در سطح استان انجام شده است.
کد خبر: ۱۵۵۷۸۳۸

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، تیم‌های تخصصی بازرسی این سازمان با رصد روزانه و مستمر بازار، برخورد قانونی با تخلفات صنفی را در دستور کار قرار داده‌اند. بر اساس آمار منتشر شده، از مجموع بازرسی‌های انجام‌شده، ۵۱۷ مورد به‌صورت ویژه بر واحدهای صنفی میوه و تره‌بار متمرکز بوده است که منجر به شناسایی ۶۴ واحد متخلف و ارجاع فوری پرونده‌های آن‌ها به سازمان تعزیرات حکومتی شده است.

بنا بر اعلام روابط عمومی این سازمان، بازرسی‌ها در قالب تیم‌های تخصصی و گشت‌های مشترک با سایر دستگاه‌های نظارتی ادامه دارد و با هرگونه گران‌فروشی، عدم درج قیمت یا سلیقه‌گرایی در نرخ‌گذاری، برخورد قاطع قانونی صورت خواهد گرفت.

همچنین جهت رفاه حال شهروندان و تعدیل قیمت‌ها، در حال حاضر ۵ سکوی تنظیم بازار میوه در سطح شهر یزد فعال است که محصولات را با نرخ مصوب و مناسب عرضه می‌کنند.

در پایان، از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، موضوع را از طریق سامانه ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت گزارش دهند.

newsQrCode
برچسب ها: میوه بازرسی قیمت
ارسال نظرات

نیازمندی ها