پایان نزاع مسلحانه در دهلران / دستگیری ۳ نفر از عاملان اصلی درگیری

فرمانده انتظامی شهرستان دهلران از وقوع یک فقره نزاع و درگیری دسته جمعی در این شهرستان خبر داد و گفت: در این درگیری مسلحانه دو نفر کشته و سه نفر زخمی شدند.
کد خبر: ۱۵۵۶۹۷۲

به گزارش جام جم انلاین و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سیدمختار باویر اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع نزاع و درگیری، بلافاصله مأموران انتظامی شهرستان دهلران برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی افزود: با بررسی‌های اولیه مشخص شد در پی اختلافات خانوادگی و قتل احدی از اهالی بخش دشت عباس تعدادی از بستگان طرفین در روستای همجوار درگیر که بر اثر آن دو نفر درپی تیراندازی فوت کردند و سه نفر مجروح شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان دهلران با تأکید بر اینکه بعد از وقوع حادثه و با حضور ماموران، بزرگان و معتمدان منطقه آرامش در محل برقرار شده است، تصریح کرد: تاکنون سه نفر از عاملان اصلی درگیری توسط پلیس دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها