زمان برای فوتبال زنان از دست رفت

 
مریم جهان نجاتی سرمربی تیم قهرمان لیگ برتر فوتبال زنان فصل گذشته یادداشتی را در رابطه با تعطیلی لیگ برتر در اختیار جام جم آنلاین قرار داده است.
  مریم جهان نجاتی سرمربی تیم قهرمان لیگ برتر فوتبال زنان فصل گذشته یادداشتی را در رابطه با تعطیلی لیگ برتر در اختیار جام جم آنلاین قرار داده است.
کد خبر: ۱۵۵۱۷۹۱

مریم جهان نجاتی – سرمربی تیم گل گهر سیرجان
 لیگ برتر فوتبال بانوان هم مثل لیگ مردان تعطیل شد، اما اعتراضی نداریم. لیگ خوب و با کیفیت شده بود و من آن را بهتر از هر زمان دیگری می‌دیدم، اما متاسفانه شرایط کشور آن را به سمت تعطیلی برد. زمان از دست می‎رود، اما اعتراضی نداریم. بالاخره این شرایط خاص است و نمیتوان به درستی تصمیم گیری کرد. البته درست است که لیگ برتر زنان مثل لیگ مردان تعطیل شد، اما تفاوتی هم وجود دارد. در فوتبال مردان تیم ملی برای جام جهانی یک روز هم تعطیلی ندارد. اما در فوتبال زنان این چنین نیست و تیم‌های ملی فعلا تعطیل هستند.
به نظرم بعد از اینکه شرایط به ثبات لازم رسید و آرامش برقرار شد همه چیز بر اساس شرایط باید تصمیم گیری شود. زمان زیادی از دست فوتبال زنان رفته و قطعا این موضوع روی کیفیت لیگی که به اوج رسیده بود آسیب زده، اما من اطمینان دارم نه فقط تیم گل گهر که قهرمان فصل قبل است که کل تیم‌های لیگ برتری نهایت تلاش خود را میکنند تا کیفیت بالای فوتبال زنان را مجدد زنده کنند. سعی می‌کنیم بعد از این وقفه طولانی مجدد حال فوتبال زنان را خوب کنیم. غیرت در فوتبال زنان به قدری بالاست که اصلا باورتان نمی‌شود. با این غیرت همه کار میکنند. حالا هم منتظر هستیم تا تکلیف فوتبال مشخص شود تا بر اساس آن تصمیم گیری کنیم. تصمیم برای اینکه چطور آینده فوتبال را بسازیم و چطور فوتبال زنان بعد از یک وقفه طولانی خود را پیدا کند. آینده فوتبال بانوان را خیلی دوست دارم، چون می‌دانم درخشان‌تر از همیشه خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها