«مقاومت تا پیروزی »

و ما نقموا منهم الا ان یؤمنوا بالله العزیز الحمید/ سوره مبارکه بروج ،آیه شریفه ۸. و از ایشان ( مومنین) انتقام نگرفتند مگر به این دلیل که به خدای شکست ناپذیر و ستوده ایمان آوردند.
کد خبر: ۱۵۴۷۵۲۳
نویسنده علی اعظم خسروی

به گزارش جام جم آنلاین، مرگ بر «اصحاب اخدود» که مومنین را در خندقی بزرگ انداخته و با گیرانه های آتش زا و حجم عظیمی از آتش، آنان را به آتش کشیده و می سوزاندند و خود نشسته و نظاره می‌کردند. چرا ؟! و به چه دلیل ؟ به چه جرمی ؟به جرم ایمان به خداوند.

خداوندی که قوی و شکست ناپذیر و ستوده است.

کسانی که به چنین خدایی ( الله) ایمان داشته باشند، آنگاه در عمل ، «عبدالله» می‌شوند؛ وقتی در ایمانشان ثابت قدم و استوار شوند، دستشان یدالله و چشمانشان عین الله، و وجودشان جلوه ی نصرالله..و خودشان خلیفه الله می‌شوند.

وقتی چنین شد ، دیگر فرمان شیاطین جن و انس ، کوچک و بزرگ...شرق و غرب را برنمی‌تابند و در لباس ابراهیم خلیل - بت شکن ، با عصای موسای کلیم - فرعون کش ، در سیمای محمد- بو لهب ستیز و در قامت علی - در هم شکننده ی زور و تزویر اموی ، ... و نهایتا خون حسینی آنان بر شمشیر یزیدیان پیروز می‌شود.

اکنون پس از تحمل قرن‌ها سختی و حبس و تبعید و اعدام و ... پیروان تشیع علوی، فرزندان خمینی کبیر و شاگردان مکتب خامنه ای شهید ،احیاگران تمدن شکوهمند ایرانی اسلامی ، و منادیان و مبلغان اسلام ناب محمدی شده اند ، و می‌روند که تمدن نوین اسلامی را پایه گذاری کنند و زمینه های ظهور و طلوع خورشید ولایت عظمای مهدوی را فراهم نمایند.

لذا فرعون زمان و استکبار جهانی، صهیونیسم بین‌الملل ، مثلث شوم غربی- عبری - عربی و در یک کلام اسلام آمریکایی، در اتحادی پلید و‌ شوم و در قالب قدرتی شیطانی و طاغوتی،باز هم با خیال واهی کمر همت به تضعیف و امحاء... این انقلاب اسلامی و نظام الهی بسته اند ؛ و همچون اسلاف خبیث خود می‌خواهند نور الهی را با فوت های ضعیف خود خاموش نمایند. غافل از اینکه:

چراغی را که ایزد بر فروزد

هر آنکس پف کند ریشش (ریشه اش) بسوزد. و غافل از اینکه وقتی خداوند اراده فرماید ، آتش نمرودیان بر ابراهیم خلیل گلستان میشود ؛ با اراده و معیت الهی، رود نیل فرعون و فرعونیان را غرق مینماید ؛ با اراده الهی ، احزاب کفر و شرک و نفاق( یهود خبیث ) در غزوه ی خندق با ضربه ی یداللهی علی بن ابوطالب ، شکست می‌خورند و ضربه علوی از عبادت جن و انس برتر می‌شود.

اکنون نیز سنت های الهی همان سنت ها هستند و اراده الهی بر این است که این آتش جنگی که نمرود زمان ترامپ صهیونیست خبیث بر ما تحمیل کرده است ، هم ریشه ی پوسیده آمریکا را بسوزاند و هم گلستان پیروزی ملت ابراهیمی ایران را به ارمغان آورد.

افتخار بر ایرانیان با شرف از تبار سلمان فارسی که در میدان و خیابان با استقامت مثال زدنی و با نثار خون پاک شهیدان والامقام خود ، در آستانه ی فتح قله ی حاکمیت دین خدا هستند ؛ و خداوند متعال این نسل را زمینه ساز ظهور مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف مقرر فرموده است.

آری اکنون اراده الهی بر این است که بر مستضعفین زمین منت گذارد و امامت و وراثت زمین را به آنان ارزانی فرماید.

و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین.

( قرآن کریم/ سوره مبارکه قصص).

همان وعده ی الهی که دشمنان بشریت آن را بعید و دور از دسترس میدانند ؛ ولی به لطف الهی ما آن را نزدیک میدانیم. ( انهم یرونه بعیدا و نریه قریبا - قرآن کریم)

پیش به سوی ادامه ی حرکت و مقاومت اسلامی تا پیروزی نهایی که بسیار شیرین است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها