اقدام آرژانتین در تروریستی خواندن سپاه، خوش‌خدمتی به واشنگتن و اسرائیل

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتقاد شدید از رویکرد خصمانه دولت آرژانتین علیه نهاد‌های رسمی نظامی ایران، تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران را مصداق بارز تبعیت از سیاست‌های استکباری آمریکا دانست و گفت: این تصمیم سیاسی، وزن و اعتبار بین‌المللی آرژانتین را به چالش می‌کشد.
کد خبر: ۱۵۴۷۵۰۳

به گزارش جام جم آنلاین، علاءالدین بروجردی د با اشاره به اقدام اخیر دولت آرژانتین در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی، گفت: این موضع‌گیری نسنجیده عملاً نشان‌دهنده لایه‌های عمیق تبعیت آرژانتین از آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به هویت قانونی و کارکردی سپاه پاسداران، تصریح کرد: سپاه پاسداران امروز به عنوان قدرتمندترین ارگان نظامی ضدتروریستی در جهان شناخته می‌شود؛ نهادی که نقشی حیاتی و بی‌بدیل در سرکوب نطفه خبیثه داعش و گروه‌های تکفیری در منطقه ایفا کرد. نادیده گرفتن این مجاهدت‌ها و برچسب‌زنی به چنین نیرویی، نشان از وارونگی حقایق در نگاه دولتمردان فعلی آرژانتین دارد.

وی ضمن محکومیت قاطع این اقدام، به تناقض‌های رفتاری دولت آرژانتین اشاره کرد و افزود: جای پرسش و تامل جدی است که چرا دولت آرژانتین به جای آنکه کشور‌های متجاوز به حقوق جمهوری اسلامی ایران که یک عضو رسمی و مسئولیت‌پذیر در سازمان ملل متحد است را محکوم کند، پیکان حملات خود را به سمت سپاه نشانه رفته است؟

بروجردی با تاکید بر اینکه سپاه در طول تاریخ منطقه، بزرگترین نقش را در صیانت از تمامیت ارضی، دفاع از امنیت ملت و مبارزه واقعی با تروریسم بین‌المللی بر عهده داشته است، خاطرنشان کرد: این حرکت دولتمردان آرژانتینی بیش از آنکه یک تصمیم حاکمیتی مستقل باشد، برآمده از عدم استقلال سیاسی و تبعیت از رژیم صهیونیستی است.

نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس در پایان خاطرنشان کرد: چنین اقداماتی که با هدف تضعیف نهاد‌های دفاعی ایران صورت می‌گیرد، نمی‌تواند حقیقت نقش‌آفرینی راهبردی سپاه در تامین ثبات منطقه‌ای را مخدوش کند و تنها به عنوان لکه‌ای در کارنامه روابط دیپلماتیک این کشور باقی خواهد ماند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها