از سوی دیگر با انتخاب مرضیه جعفری به عنوان مربی برتر آسیا، حالا مسئولیت مهدی تاج چند برابر شده و تیم ملی دختران ایران پنج ماه دیگر باید به مصاف رقبای خود در جام ملتها برود در حالی که آمادهسازی این تیم به درستی صورت نمیگیرد. تیم ملی فوتسال دختران هم وضع بهتری ندارد و رقابت با غولها با دست خالی ممکن نیست. آیا رئیس فدراسیون میتواند با عملکرد درست از این مسیر پرپیچ و خم به سلامت عبور کند و موج انتقادها از او و فدراسیونش بیش از پیش نشود؟
آژیر خطر برای فدراسیون
ایران در زمره تیمهایی بود که پیش از پایان رقابتهای انتخابی در مرحله گروهی آسیا، بلیت حضور در جام جهانی را قطعی کرد؛ اتفاقی که بارها و بارها سرمربی تیم و مسئولان فدراسیون با تایید بر آن، تاکید کردند تا عملکرد ضعیف تیم ملی در سایه آن دیده نشود. اما نگرانی اصلی که این روزها تبدیل به بحرانی جدی برای فدراسیون فوتبال شده، نمایش ضعیف و بحثبرانگیز تیم ملی است که صدای منتقدان و کارشناسان را درآورده و همه به غیر از آقای تاج، آن را یک آژیر خطر میدانند!
میانگین سنی تیم بالاست و عملکرد ضعیفی مقابل رقبا دارد، برد مقابل تانزانیا آخرین دستاورد تیم ملی فوتبال ایران بود و با چنین عملکردی حضور درجام جهانی موجب فاجعه خواهد شد. این درحالی است که برخلاف نظر کارشناسان و مردم، بازیکنان تیم ملی از عملکرد خود راضی هستند و توپ بیمهری و گلایه را در زمین مردم میاندازند.دروازهبان یا مهاجم هم فرقی ندارد!
تیمهای ملی زنان ایران
تیم ملی فوتبال زنان ایران در حالی چند ماه پیش به صورتی معجزهآسا و درخشان به جام ملتهای ۲۰۲۶ راه یافت که شاید هیچکس فکرش را هم نمیکرد مرضیه جعفری با دستهای خالی بتواند چنین معجزهای خلق کند. آنها در خاک اردن توانستند تیم اردن را شکست دهند و حالا در کمتر از پنج ماه دیگر باید به مصاف رقبا بروند. تیم ملی فوتبال زنان در حالی این روزها در اردوی هند به سر میبرد که فقط ۴۵ میلیون تومان به آنها پاداش پرداخت شده و این یعنی «کمتر از نصف» آنچه فدراسیون به دختران ایران وعده داده بود!
حضور در اردوی هند هم با حواشی بسیاری همراه بود و اگر مدیریت مرضیه جعفری نبود، این روزها خبری از موفقیت تیم فوتبال دختران هم نبود. اوضاع در تیم فوتسال هم خوب نیست. تیم ملی فوتسال زنان باید کمتر از یک ماه دیگر به مصاف برزیل و ایتالیا برود؛ در حالی که حضور این تیم در بازیهای کشورهای اسلامی لغو شده، تیم با روسیه بازی تدارکاتی برگزار کرده است و برنامه آمادهسازی آنها در ادامه راه مشخص نیست و تمرینات داخلی برای رویارویی با قدرتهایی چون ایتالیا و برزیل در جام جهانی کافی نیست.