معاون آموزش ابتدایی استان همدان:

برنامه «عید و هنر و داستان» به جای پیک نوروزی

معاون آموزش ابتدایی استان همدان گفت: با حذف تکالیف سنتی در نوروز و جایگزینی فعالیت‌های هنری و داستانی، دانش‌آموزان فرصت می‌کنند تا استعدادهای خود را بروز دهند.
کد خبر: ۱۴۹۵۶۳۵

به گزارش جام جم آنلاین همدان، مهدی عابدینی‌نیا، اظهار داشت: در روزهای نوروز با برنامه «عید و هنر و داستان» باید ارتقای مهارت‌های سواد پایه، افزایش خلاقیت، مشارکت فعال دانش‌آموزان، استقبال والدین و دانش‌آموزان و ارزش‌های ترکیبی را تقویت کرد.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان همدان افزود: دانش‌آموزان می‌توانند از طریق فعالیت‌های متنوع مانند داستان‌خوانی، داستان‌گویی و داستان‌نویسی خلاقیت خود را افزایش دهند و در بخش هنر نیز فعالیت‌هایی مانند فیلم‌سازی، عکاسی، نقاشی، سفرنامه‌نویسی و گزارش‌نویسی پیش‌بینی شده است.

عابدینی نیا اظهار داشت: این برنامه با تمرکز بر خواندن و نوشتن به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا مهارت‌های پایه خود را تقویت کنند.

وی گفت: این ابتکار جدید می‌تواند به توسعه‌ و رشد توانایی‌های دانش‌آموزان و همچنین افزایش علاقه‌مندی آنان به یادگیری و خلاقیت کمک کند.

newsQrCode
برچسب ها: همدان نوروز مدرسه
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ربع قرن با رادیو جوان

با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکرد‌های جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم

ربع قرن با رادیو جوان

نیازمندی ها