تهران ابری می‌شود

تشدید بارش‌ها در شمال کشور

مدیرکل هواشناسی لرستان:

سامانه بارشی جدید سه‌شنبه وارد لرستان می‌شود

خرم‌آباد –جام جم آنلاین- مدیرکل هواشناسی لرستان گفت: سامانه بارشی جدید سه‌شنبه وارد این استان می‌شود.
خرم‌آباد –جام جم آنلاین- مدیرکل هواشناسی لرستان گفت: سامانه بارشی جدید سه‌شنبه وارد این استان می‌شود.
کد خبر: ۱۴۸۷۶۴۷

به گزارش جام جم آنلاین لرستان بهروز مرادپور ، اظهار داشت: بر اساس بررسی نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، امروز یکشنبه و فردا جوی آرام را در همه نقاط استان شاهد خواهیم بود.
وی گفت: طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه با حاکمیت شرایط ناپایدار، افزایش پوشش ابر و گاهی افزایش سرعت وزش باد تا باز نسبتاً شدید لحظه‌ای پدیده‌های غالب منطقه هستند.
مدیرکل هواشناسی لرستان، بیان داشت: همراه با این شرایط روز سه‌شنبه برای مناطق شرقی و روز چهارشنبه برای اغلب نقاط استان بارش پراکنده و گاهی رگباری باران پیش‌بینی می‌شود، در مناطق سردسیر، گردنه‌ها و ارتفاعات بارش‌ها به شکل برف است.
مرادپور، افزود: از نظر نوسانات دمایی، طی ۲۴ ساعت آینده دماهای شبانه در اغلب نقاط به طور محسوسی کاهش می‌یابد و وقوع یخ‌بندان را انتظار داریم، این شرایط در برخی از نقاط منجر به یخ‌زدگی سطح معابر نیز می‌شود، لذا مدیریت بهینه مصرف حامل‌های انرژی، تنظیم دما در گلخانه‌ها و مرغداری‌ها و محافظت از برخی تأسیسات توصیه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها