به گزارش خبرنگار جام جم-زهرا ماندنیان فرد - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم بزرگداشت سی و سومین سالگرد شهادت"شهید صادق گنجی" سفیر فرهنگی جمهوری اسلمی ایران در لاهور پاکستان در ابتدا شهادت ۱۲ تن از پرسنل نیروی انتظامی را تبریک و تسلیت گفت سپس یادآور شد که ۲۷ آذر روز شهادت شهید مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه نیز می باشد.
اسماعیلی گفت: مردم غزه ددمنشانه به خاک و خون کشیده شده اند و در این اوضاع نکته قابل توجه این است که حتی یک زن را بدون پوشش اسلامی نمی بینید و این ها همه درس است و باید گفته شوند و به اطلاع مردم رساند و بی شک معجزه مقاومتی که امروز در فلسطین و غزه مشاهده می کنیم برگرفته از نهضتی است که امام راحل بنیان گذاری کرده اند،به قول فرمایشات امام راحل:انقلاب ما برکات زیادی را به دنبال خواهد داشت و آزادی قدس و فلسطین یکی از این برکات است.
وی افزود: ما در این دولت مردمی بنا داریم که در مسیر آرمان های انقلاب با قدرت و بدون رو در بایستی حرکت کنیم.
اسماعیلی اظهار داشت: ما با زبان فرهنگ و هنر،فرهنگ شهادت را نهادینه می کنیم و استان بوشهر یک استان کم نظیر در حوزه فرهنگ و هنر است و شهرستان دشتستان جلوه های زیبایی از فرهنگ و ادب نیز می باشد.
از تاکیدات وزیر فرهنگ این بود که از میان همه حمایت های وزارت ارشاد حمایت از فعالیتهای قرآنی در اولویت می باشد.
وی در پایان افزود: در وزارت فرهنگ کار جذب نیروی جدید از میان جوانان هنرمند و فرهنگ دوست کشورمان در روزهای آینده نیزانجام خواهد شد.
استاندار بوشهر در این مراسم بیان کرد: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است و در دفاع مقدس با فرهنگ مان به پیروزی رسیدیم و در استان ۱۱۴ معلم شهید و ۴۴۰ دانش آموز شهید و ۲۶ دانشجوی معلم شهید داریم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد