رئیس راهداری چالوس:

جاده کندوان بازگشایی شد

رئیس راهداری چالوس گفت: بعد از پاکسازی و لق گیری جاده کندوان از صبح امروز بازگشایی شد.
کد خبر: ۱۴۱۲۰۳۰

به گزارش جام جم آنلاین، مهدی صفایی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به مناسب بودن وضعیت جاده کندوان اظهار کرد: بعد از انجام لق گیری و پاکسازی جاده طی روزهای گذشته و شب قبل، این جاده بازگشایی شد و تردد جریان دارد.

وی با اشاره به اینکه مشکلی فعلا به لحاظ ریزش سنگ وجود ندارد، افزود: این جاده در محدوده استان مازندران بازگشایی شده است و مابقی مسیر باید از آزاد راه صورت گیرد.

وی از رانندگان خواست در سفر از محور کندوان با سرعت مطمئنه تردد و از سفرهای غیر ضروری بپرهیزند.

بعداز باران سیل آسای که از ۱۸ تا ۲۰ خرداد در مازندران رخ داد ریزش سنگ در محور کندوان از حوادثی بود که موجب شد جان سه نفر از مسافرانی که در این مسیر قصد سفر به شمال را داشتند گرفته شود.

تعمیر و لق گیری محور کندوان بعد از باران و حتی رانش جاده در این مسیر سبب شد تا کمتر از یک هفته این جاده مسدود باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها