مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد تاکید کرد:

لزوم نصب کنتور هوشمند بر روی چاههای واحد های دولتی

یزد - مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد با بیان اینکه 95درصد چاههای کشاورزی استان به کنتور هوشمند مجهز شده اند بر نصب کنتور برروی چاههای باقیمانده و چاه واحدهای دولتی نیز تاکید کرد.
کد خبر: ۱۳۹۷۸۴۴

به گزارش خبر نگار جام جم آنلاین یزد ، محمدمهدی جوادیان زاده در رویداد آبی شهرستان اردکان که در راستای برنامه های شورای حفاظت از منابع آب با حضور فرماندار، مدیران ادارات و نمایندگان کشاورزان شهرستان برگزارشد برهمکاری در نصب کنتورهای هوشمند و مدیریت منابع آبی تاکید کرو واظهارداشت : نصب کنتور برای چاههای باقیمانده و چاههای صنعتی و واحدهای دولتی در دستور کار باشد .

وی با بیان اینکه شهرستان اردکان یکی از فقیرترین شهرستان های استان از نظر وضعیت منابع آبی به شمار می آید افزود: بسیار مهم است که همین منابع محدود را با مدیریت صحیح، حفظ کرده و از بحران بیشتر شهرستان جلوگیری نماییم.

جوادیان زاده با اشاره به اقدامات حفاظتی شرکت آب منطقه ای یزد جهت مدیریت مصرف و حفظ منابع آبی موجود گفت:ما هر چه در توان داریم برای این منظور خواهیم گذاشت.

وی به دستاوردهای خوب اردکان که با همکاری مجموعه شهرستان و فرماندار اتفاق افتاده است گفت:اتصال بیمارستان به شبکه فاضلاب، راه اندازی شبکه جمع آوری فاضلاب و تصویب زون آب شرب که در مراحل نهایی قرار دارد از مهمترین این دستاوردها می باشد که امیدواریم با این روند رو به رشد بتوانیم اقدامات حفاظتی مناسبی را در حوزه منابع آب شهرستان انجام دهیم.

فرماندار اردکان نیز با بیان اینکه ما فعلا میراث دار وضع موجود هستیم و باید بحث آب و آلودگی شهرستان را مدیریت نماییم گفت:ما باید نسل های بعدی را هم مدنظر داشته باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها