به گزارش جام جم آنلاین، ینس استولتنبرگ، دبیر کل ناتو امروز چهارشنبه گفت که احتمالا موشک پدافند هوایی اوکراین منجر به این حادثه شده است اما تقصیر اوکراین نیست.
با اینکه جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا و وزارت دفاع بلژیک نیز سامانه دفاع هوایی اوکراین را مقصر این حادثه میدانند، استولتنبرگ مدعی است که روسیه در نهایت مسئولیت این اتفاق را بر عهده دارد.
با اینحال وی تاکید کرد که هیچ نشانهای مبنی بر قصد روسیه برای اقدام نظامی علیه متحدان ناتو وجود ندارد.
وی همچنین از گفتگوی شب گذشته با بایدن و آندژی دودا رئیس جمهوری لهستان خبر داد و گفت: توافق کردیم که باید آرام، مراقب و هماهنگ بمانیم.
دبیر کل ناتو ضمن اعلام اینکه این ائتلاف نظامی به صورت قابل توجهی حضور خود در قسمت شرقی قلمرواش را افزایش داده، بیان کرد که وضعیت امروز حاکی از آن است که تداوم جنگ اوکراین شرایط خطرناکی را به وجود میآورد.
منبع: ایرنا
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد