وی گفت: در آموزش و پرورش از این معلم های ورزشکار و پهلوان کم نداریم، معلمانی که نقش مهمی در تربیت دانش آموزان ایفا می کنند و شعار "ما می توانیم" را تحقق بخشیدند.
این مسابقات که در جوار حرم مطهر امام رضا (ع) آغاز شد با حضور بانوان فرهنگی و ورزشکار در سه رشته بدمینتون، والیبال و پینگ پنگ انجام می گیرد.
در پایان سخنرانی، معلمان شرکت کننده در این مراسم اجرای طرح رتبه بندی معلمان را خواستار شدند و وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این موضوع که این طرح جزو خواسته های وزارت نیز هست اعلام کرد: امور در حال پیگیری و اجراست و امید است تا ابتدای سال تحصیلی همه معلمان به حق خود برسند و با قدرت در کلاس های درس حاضر شوند.
لازم به ذکر است مسابقات ورزشی بانوان معلم سراسر کشور بعد از ۱۶ سال توقف از ۲۸ تیرماه در مشهد آغاز می شود و برای مدت پنج روز ادامه خواهد یافت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید