به گزارش جام جم آنلاین همدان، حسین بشری با اعلام این خبر اظهار داشت: صبح روز ۱۵ تیرماه وقوع یک فقره قتل در نزدیکی خیابان شکریه شهر همدان به فوریت های پلیسی ۱۱۰ اعلام و بلافاصله مامورین در محل حاضر شدند.
این مقام انتظامی افزود: بررسی اولیه حکایت از یک مورد درگیری داشته که مقتول با ضربات چاقو مجروح و علیرغم اعزام به بیمارستان به دلیل شدت جراحت وارده متاسفانه فوت نموده و قاتل نیز به سرعت از محل جنایت فرار نموده است .
بشری گفت: شناسایی و دستگیری قاتل به صورت ویژه در دستور کار همکاران در پلیس آگاهی قرار دارد و از شهروندان نیز میخواهیم چنانچه اطلاعاتی در مورد این قتل دارند موضوع رو به پلیس اطلاع دهند بدیهی به محض دستگیری علت و انگیزه اطلاع رسانی خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
غفور کارگری، رئیس کمیته ملی پارالمپیک در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با خواهران ناطقی، داستان رفاقت و رقابت آنها را بررسی کرد
عدنان منصور، وزیر امور خارجه اسبق لبنان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت عنوان کرد