به گزارش جام جم آنلاین، بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۱۲ فروردین ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۶۴ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شد که ۳۱۵ نفر از آنها بستری شدند.
بر این اساس مجموع بیماران کرونایی در کشور به ۷ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۴۸۴ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۶ بیمار کرونایی جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۲۴۰ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۸۷۷ هزار و ۸۳۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
یک هزار و ۶۳۳ نفر از بیماران مبتلا به کروناویروس در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۴۹ میلیون و ۴۷۸ هزار و ۴۶۶ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۲۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۶۸ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۰۶ شهرستان در وضعیت زرد و ۵۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد