به گزارش جام جم آنلاین همدان، حسین فضلی بیان کرد: به استناد دستورالعمل وزیر جهاد کشاورزی قرارگاه امنیت غذایی استان با مدیریت سازمان جهاد کشاورزی و دبیری مدیریت توسعه و بازرگانی سازمان و حضور دستگاههای اجرایی و نظارتی مانند استانداری، اداره اطلاعات، اداره تعزیرات، سازمان صنعت معدن و تجارت، سازمان بازرسی، اداره کل دامپزشکی، پشتیانی امور دام و... تشکیل شد.
وی بیان کرد: هدف از تشکیل این کارگروه تامین امنیت غذایی، بررسی راهکارها، پیشنهادات و برنامههای تولیدی در بخش کشاورزی است که با توجه به اهمیت تامین پروتئین مورد نیاز جامعه اولین جلسه کارگروه به بررسی وضعیت مرغ و تخم مرغ گذشت.
مدیر توسعه و بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی گفت: ماهانه حدود دو میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه تولید مرغ گوشتی داریم که متناسب و بالاتر از نیاز مصرف استان است و روزانه حدود ۴۲ تن و ۵۰۰ کیلوگرم تخم مرغ تولید میشود که ۷۰ درصد برای مصارف خانوار استفاده میشود و ۳۰ درصد مابقی برای مصارف صنعتی و قنادی است.
فضلی اضافه کرد: قیمت هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری ۱۸ هزار و ۸۰۰ تومان در عمده فروشی کیلویی ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان و برای مصرف کننده کیلویی ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان است.
وی در خصوص کشتارگاههای استان نیز اظهار کرذ: پراکنش کشتارگاه در استان نامتناسب است، چهار واحد کشتارگاهی در استان وجود دارد که سه واحد در جنوب استان، دو واحد در ملایر، یک واحد در تویسرکان و در بخش شمالی استان هم یک واحد در شهرستان بهار فعالیت میکند، همچنین دو واحد دیگر در شهرستان رزن و اسد آباد در حال احداث و راهاندازی است که در آینده نزدیک به بهرهبرداری میرسد و از نظر توزیع منطقهای کشتارگاهی استان متعادل تر میشود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد