پارس آباد

تولید روزانه ۲۰۰ تن شیر در شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان

تولید شیر در مجتمع دامپروری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با ۴۳ درصد افزایش به ۲۰۰ تن در روز رسید.
تولید شیر در مجتمع دامپروری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با ۴۳ درصد افزایش به ۲۰۰ تن در روز رسید.
کد خبر: ۱۳۴۶۹۷۵
به گزارش جام جم آنلاین اردبیل؛ مجتمع دامپروری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان یکی از مجهزترین و بزرگترین دامپروری کشور و حتی خاورمیانه محسوب می‌شود.

کارکنان این مجتمع امسال توانستند، با افزایش تولید ۴۳ درصدی شیر، روزانه بیش از ۲۰۰ تن شیر تولید کنند.
خامه، کره دوغ، ماست و شیر خشک از تولیدات لبنیات این شرکت می‌باشد.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: ما حدود ۱۰ ماه پیش مجتمع دامپروری را با ۱۷ هزار و ۲۰۰ راس دام تحویل گرفتیم. در اثر تامین بموقع نهاده‌های دامی، تامین آسایش گله، ارتقای شاخص‌های بهداشتی، افزایش زایش در فارم‌ها و تلاش شبانه روزی پرسنل دامپروری در حال حاضر تعداد گلّه به ۱۹ هزار و ۶۰۰ راس افزایش پیدا کرده است.

اسداله محسن زاده افزود: با افزایش میزان شیر از ۲۷ کیلوگرم در هر راس به ۳۳ کیلوگرم میزان شیر خام استحصالی از حدود ۱۴۰ تن در شبانه روز به بالای ۲۰۰ تن رسیده و این بنگاه اقتصادی را از خریدار شیر خام به فروشنده مازاد شیر خام تولیدی تبدیل کرده است.

تولید روزانه ۲۰۰ تن شیر در شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان
وی اظهار کرد: با تلاش همکاران ساعی شیفت کاری کارخانه لبنیات از دو به سه شیفت کاری افزایش یافته و به تولید انواع محصولات لبنی من جمله شیر پاستوریزه، ماست، کره، خامه، دوغ لیوانی و شیر خشک می‌پردازد که این امر به ایجاد ارزش افزوده و سوددهی منجر می‌شود.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با اشاره به اقدامات انجام یافته در راستای توسعه دامپروری احداث جایگاه‌های دامپروری، پرورش و برنامه ریزی برای توسعه گوسفند نژاد مغانی، ایجاد سیلوی خندقی و احداث باکس‌های انفرادی گوساله دانی را از جمله کار‌های انجام گرفته برشمرد و خواستار همکاری معاونت امور تولیدات دامی وزارتخانه و واحد‌های تخصصی معاونت در جهت توسعه دامپروری شرکت شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها