استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای مقابله با کرونا

استاندار خراسان رضوی بر تشکیل ستاد‌های جدید مقابله با کرونا تاکید کرد.
استاندار خراسان رضوی بر تشکیل ستاد‌های جدید مقابله با کرونا تاکید کرد.
کد خبر: ۱۳۴۴۸۶۶
 به گزارش جام جم آنلاین خراسان رضوی ،در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروسکرونای استان گفت: در مواجهه با ویروس کرونا حتما باید قرارگاهی عمل کنیم تشکیلاتی که مقر اصلی آن در دانشگاه علوم پزشکی مشهد باشد. 
نظری با تاکید بر اینکه مدیریت موج ششم باید در دستور کار مدیران استان باشد افزود: عادی انگاری یکی از مشکلات کشور و استان است که در این راستا باید استفاده از ظرفیت تشکیلات مردمی به طور ویژه دنبال شود.
 
وی افزود: نقش اطلاع رسانی و آگاهی بخشی برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا بسیار حساس است.
 
استاندار خراسان رضوی گفت: همچنان جامعه و مردم در معرض ابتلا به کرونا هستند و واکسیناسیون به تنهایی کارساز نیست بنابراین باید رعایت دستورالعمل‌ های بهداشتی جدی گرفته شود. 
 
نظری با بیان اینکه مرزها و دستگاه های امنیتی مراقب ورود غیرمجاز و مراقبتهای بهداشتی در بدو ورود مسافران باشند، بر تشدید نظارتها و در دستور کار بودن اقدامات بازدارنده برای مدیریت بهتر بیماری کرونا تاکید کرد.
 
وی همچنین از مردم خواست: حتما برای انجام واکسیناسیون به مراکز بهداشتی مراجعه کنند و به شایعات فضای مجازی توجه نکنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها