
به گزارش جام جم آنلاین، دکتر آناهیتا منصوری، با اشاره به روشهای متداول پخت سبزیجات، اظهار کرد: اگر برخی افراد فکر میکنند که سرخ کردن سبزیجات بدترین روش پخت آنها است، باید نکته تازهای بیاموزند.
وی افزود: سبزیجات دارای ویتامینهای محلول در آب شامل ویتامینهای گروه B و C و ویتامینهای محلول در چربی شامل ویتامینهای A، D، E، K هستند.
منصوری بیان کرد: ویتامینهای محلول در آب بر اثر گرما، تا حدودی تخریب میشوند بنابراین در صورت نیاز به بخارپز کردن سبزیجات، بهتر است نکاتی رعایت شوند. در این مورد، دما و مدت پخت سبزیجات باید کم باشد و از آب کم برای پخت استفاده شود.
وی افزود: از طرف دیگر، میزان جذب ویتامینهای محلول در چربی موجود در سبزیجات در صورت پختن و به خصوص وقتی با روغن سرخ میشوند، در بدن بیشتر میشود بنابراین پخت سبزیجات حتی سرخ کردن آنها سودمندی خاص خود را دارد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی توصیه کرد: با توجه به اینکه روشهای مختلف پخت سبزیجات فواید خاص خود را دارد بهتر است میزان مصرف این گروه غذایی افزایش یابد و از روشهای مختلف برای پخت سبزیجات استفاده کرد.
منبع: ایسنا
 		 	
    
    
    
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
    
    
    
    گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد