فرهاد جم مهمان «دست در دست» می شود؛

بازیگر نقش شهید باهنر مهمان «دست در دست» می‌شود (+عکس)

فرهاد جم بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون کشورمان یکشنبه ۷ شهریور مهمان برنامه شبانه «دست در دست» می شود.
کد خبر: ۱۳۳۴۶۸۶
به گزارش جام جم آنلاین، «دست در دست» در این قسمت از برنامه میزبان فرهاد جم بازیگری می‌شود که به تازگی در نقش شهید باهنر جلوی دوربین رفته و در گفتگویی صمیمانه با سیاوش عقدایی مجری برنامه پیرامون نشر خوبی در جامعه، فعالیت های هنری و ... صحبت خواهد کرد.
بازیگر نقش شهید باهنر مهمان «دست در دست» می‌شود (+عکس)فرهاد جم بازی در فیلم‌های راه افتخار، پری، توطئه، شور زندگی، دل بی قرار و... همچنین سریال‌های همسران، دزدان مادربزرگ، تولدی دیگر، ماه و پلنگ، ستایش و... را در کارنامه خود دارد.

گفتنی است «دست در دست» یک شب‌نشینی و دورهمی از جنس مردم است. مهمانانی از اقشار مختلف شامل هنرمندان، ورزشکاران و چهره‌های شناخته شده، نخبگان جوان و نیروهای جهادی دور یک میز کنار هم قرار می‌گیرند و درباره یک موضوع واحد از مباحث روز گرفته تا موضوعات و دغدغه‌های اصلی مردم، کرونا و... با هم گفتگویی صمیمانه را پیش می‌برند.

«دست در دست» کاری است از گروه معارف شبکه دو و مرکز رسانه سازمان تبلیغات اسلامی به تهیه‌کنندگی هادی خدّادی و اجرای سیاوش عقدایی که جمعه ساعت 23:00 و شنبه و یکشنبه ساعت ۲۳:۳۰ روانه آنتن می شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها