افتخار آفرینی فرهنگیان شهرستان فیروزکوه در جشنواره کشوری معلمان مؤلف

فرهنگیان شهرستان فیروزکوه در نخستین جشنواره کشوری "معلمان مؤلف" افتخارآفرینی کردند
کد خبر: ۱۳۳۳۶۳۶

به گزارش جام جم آنلاین تهران،مرتضی پاک و سمیه غفاری، دو فرهنگی صاحب قلم شهرستان فیروزکوه در نخستین جشنواره کشوری "معلمان مؤلف" برگزیده شده و افتخاری دیگر را برای منطقه به ارمغان آوردند.


فاطمه سیر مدیر آموزش و پرورش فیروزکوه ضمن تقدیر از ۸ فرهنگی مولف شهرستان-که در این جشنواره شرکت کردندو آرزوی تندرستی و توفیق برای فرهنگیان برگزیده، بر تداوم مسیر توسعه علمی و رشد شاخصه‌های فرهنگ کتاب و کتابخوانی در میان اقشار مختلف شهرستان، به ویژه فرهنگیان و دانش‌آموزان تاکید کرد.

افتخار آفرینی فرهنگیان شهرستان فیروزکوه در جشنواره کشوری معلمان مؤلف
شایان ذکر است :این جشنواره با هدف شناسایی و معرفی فرهنگیان مولف، ارتقای انگیزه معلمان و توانمندی‌های آن‌ها در حوزه نیازهای‌ آموزش و پرورش، تولید علم توسط معلمان کشور، کمک به ارتقای سطح دانش فرهنگ مکتوب جامعه، قدرشناسی از پدیدآورندگان متعهد و متخصص کتاب در بین فرهنگیان کشور، استفاده از آثار فرهنگیان در جشنواره‌های کتابخوانی آموزش و پرورش و حمایت مادی و معنوی از معلمان مولف برگزیده جشنواره به میزبانی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران برگزار شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها