یک فوق تخصص ریه:

خطر «خوشبو» و مرطوب کننده‌ های هوا را جدی بگیرید

یک فوق تخصص ریه گفت:باید از مصرف خوشبو کننده و مرطوب کننده‌های هوا خودداری کنیم؛ چراکه باعث ایجاد آلرژی وآسیب در ریه می‌شوند.
کد خبر: ۱۳۲۹۸۵۱

به گزارش جام جم آنلاین، سید علی جواد موسوی، فوق تخصص بیماری‌ های ریوی در گفتگو با فارس درباره «استفاده از خوشبو کننده‌های هوا»،گفت:استفاده از خوشبو کننده‌های هوا به شدت آلرژی زاست؛ در نتیجه باید سعی کنیم از این مواد استفاده نکنیم.

وی ادامه داد: به خصوص وقتی چنین وسائلی به شکل اسپری هستند و مورد استفاده قرار می گیرند، این مواد وارد ریه می‌شوند و احتمال آسیب به ریه خیلی زیاد است.

این فوق تخصص ریه درباره «استفاده مرطوب کننده‌ ها در منزل»، بیان داشت:‌ باید از خوشبو کننده هوا نیز استفاده نشود؛ به دلیل اینکه در هوای مرطوب قارچ‌ها رشد می‌کنند و در چنین شرایطی این قارچ ها ممکن است در ریه ایجاد آلرژی کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها