آش آلو اسفناج

بمب ویتامین

یه آش خوشمزه و لذیذ زمستانی

طرز تهیه آش لبو خوش طعم

اگر چه لبو یا چغندر قرمز را می‌توان در اغلب فصول سال در میوه‌فروشی‌ها پیدا کرد ولی برای خیلی از ماها، لبو با زمستان و سرما معنی می‌شود.
کد خبر: ۱۲۹۸۸۸۹

طرز تهیه آش لبو خوش طعمبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از سر آشپز پاپیون

مواد اصلی
لبو
۱ کیلوگرم
نخود
۱/۲ پیمانه
لوبیا
۱/۲ پیمانه
عدس
۱/۲ پیمانه
رشته (آشی)
۲۵۰ گرم
قره قروت
۲۰۰ گرم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
نعنا داغ
به مقدار لازم
طرز تهیه آش لبو خوش طعم
لبوهاراتمیزشسته وباپوست میگذاریم خوب بپزه نخودولوبیا راکه ازقبل خیس کرده بودیم وچندبارآبش راعوض کردیم میگذاریم بپزه بعدازپخت لبوهاپوستش رامیکنیم وآنهارارنده میکنیم
۲
لبوهای رنده شده وعدس راباهم می گذاریم بپزه وقتی عدس پخت نخودولوبیای پخته شده رااضافه میکنیم وبعدرشته آش رابهش اضافه میکنیم ومیگذاریم تارشته هاپخته بشه
۳
تواین مرحله نعناع داغ ونمک وفلفل وقارا یا (قره قوروت )رااضافه میکنیم ومیگذاریم تاآش خوب پخته وجاافتاده بشه بعدازحل شدن قارا(قره قوروت)وطعم پیداکردن آش ماآماده ست
سایر نکات

آش لبو

طعم این آش بستگی به ذائقه ی افرادداره بستگی به ذائقه خودتون میتونیدمقدارقارا(قره قوروت ) راکم یازیادکنیدهرچه ترش تردوست داشته باشیدقارای بیشتری بریزیدواگه خیلی ترش دوست نداریدقارای کمتری استفاده کنید
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها