
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آرگا
مارمالاد نارنگی از جمله مارمالاد های خوش طعم و خوشمزه و لطیف می باشد و انواع شیرینی ها و دسرها و کیک ها را با آن تهیه و یا تزیین کرد و یا به عنوان صبحانه میل نمود. که براتی تهیه مارمالاد نارنگی به این مواد نیاز دارید:
پس از شستن و گرفتن پوست نارنگی ها، پوست دوم آن را نیز بگیرید. زیرا برای شفاف شدن نارنگی تنها باید از قسمت فیله نارنگی(قسمت گوشتی نارنگی) استفاده نمایید.
سپس فیله ها را داخل یک ظرف لعابی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و ظرف را به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.
در مرحله بعد ظرف را از یخچال خارج کنید و روی شعله گاز با حرارت ملایم بگذارید.
سپس پودر ژلاتین را درون آب سرد(به میزان ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری) حل کنید.
پس از گذشت ۳۰ دقیقه، محلول پودر ژلاتین و آب را به مواد دیگر اضافه نمایید. بعد از ۵ دقیقه مارمالاد آمده می شود ومی توانید آن را از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن، مارمالاد نارنگی را داخل شیشه در بسته بریزید و درون یخچال نهگداری نمایید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: