![فرصتی مناسب برای اتحاد جهان اسلام](/files/fa/news/1403/11/26/1407038_949.jpg)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مثبت 1
توجه: سبزی معطر شامل نعنا، شوید، مرزه ، ترخون ،ریحان،گشنیز،جعفری میباشد
۱- بادمجان خام را رنده یا ساطوری میکنیم. بعد آن را درون یک تنظیف ریخته فشار میدهیم و آبش را میگیریم.
۲- گوجه فرنگیها را که بهتر است نیم رس یا نارس باشند، به صورت نگینی خرد میکنیم. لازم است ذکر شود که گوجه فرنگی نارس باید به رنگ سبز، و گوجه فرنگی نیم رس به رنگ نارنجی باشد.
۳- سبزیهای معطر را هم بسیار ریز میکنیم. هر چه قدر سبزی ریزتر شود، طعم و رنگ ترشی بهتر خواهد شد. اگر یک یا چند نوع از سبزیها در دسترس نباشند اشکال ندارد، حتی میتوان از خشک شده آنها نیز استفاده کرد.
۴- سیررا رنده کرده و فلفل تند را خرد یا چرخ میکنیم. همچنین فلفل دلمه ای های رنگی را بسیار ریز خرد میکنیم.
۵- نعنا خشک، ادویه، نمک و سرکه یا آبغوره را با هم مخلوط میکنیم.
۶- در ظرف مخصوص ترشی، بادمجان ساطوری شده، گوجه فرنگیهای خرد شده، سبزیهای خرد شده، سیر، فلفل دلمهای و فلفل تند را میریزیم و مخلوط سرکه، نعنا، ادویه و نمک را نیز به آن میافزاییم.
نکاتی در مورد تهیه ترشی:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد