در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازراسخون
مواد لازم سالاد مرغ و کرفس
مواد اصلی
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ریز خردشده ۱ عدد
کرفس ۳ ساقه
جعفری ساتوری شده ۱ پیمانه
پیازچه ۱ دسته
خیارشور ۱ پیمانه
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
ماست ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه 50 دقیقه
زمان پخت 0 دقیقه
1- سینه مرغ را شسته با کمی نمک و فلفل و مقدار خیلی کمی آب و پیاز خرد شده بگذارید بپزد. حرارت دادن را آنقدر ادامه دهید تا آب مرغ به خوردش رفته و بیآب شود. حال، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا گوشت مرغ خنک شود، بعد استخوان آن را جدا کرده و شروع به خرد کردن به شکل نگینی کنید.
2- ساقههای کرفس را شسته و روی تخته آشپزخانه با چاقوی تیز به شکل نگینی خرد کنید و کناری بگذارید. پیازچهها را پاک کرده و خوب بشویید سپس در آبکش بگذارید تا آب آنها گرفته شود، بعد آنها را به شکل حلقهحلقه نازک خرد کنید.
3- خیارشورها را نگینی ریز خرد کنید. جعفریها را هم با ساتور ریز خرد کنید. حالا یک کاسه بزرگ آماده کنید و تمام مواد را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید. سس ماست و آبلیمو را هم اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سالاد را چند ساعتی در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا مزهدار و خنک شود سپس سرو کنید.
سایر نکات
کرفس اگر جوان و تازه باشد مزه بهتری به سالاد میدهد، پس بهتر است از ساقههای مرکزی و مغز کرفس استفاده کنید.
اگر رژیم سفت و سختی ندارید و دکتر به شما مجوز خوردن کمی سس مایونز را میدهد به جای سس ماست، سس مایونز بریزید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم