
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازستاره
پس از گذشت حداقل یک ماه ترشی انجیر شما آماده سرو است...
مواد لازم:
انجیر | ۲ کیلو گرم |
شکر | 300 گرم (به دلخواه) |
آب | ۱ لیوان |
دارچین | ۱ قاشق غذا خوری |
سرکه | به مقدار لازم |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد