
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازستاره
پس از گذشت حداقل یک ماه ترشی انجیر شما آماده سرو است...
مواد لازم:
انجیر | ۲ کیلو گرم |
شکر | 300 گرم (به دلخواه) |
آب | ۱ لیوان |
دارچین | ۱ قاشق غذا خوری |
سرکه | به مقدار لازم |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد