یه ترشی خوشمزه با انجیر خوشمزه

طرز تهیه ترشی انجیر در خانه

ترشی انجیر را به روش‌های متفاوتی می‌توان تهیه کرد که در همه آنها سرکه، آب و انجیر از مواد لازم اصلی هستند.
کد خبر: ۱۲۹۴۸۶۴

طرز تهیه ترشی انجیر در خانهبه گزارش جام جم آنلاین به نقل ازستاره

دستور تهیه

  • انجیر‌ها را خوب بشویید و آن‌ها را در آبکش ریخته تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.
  • حال شکر، آب، سرکه و دارچین را در یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت بگذارید، انجیر‌های شسته شده را نیز به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا چند قل بخورد و شکر‌ها آب شوند.
  • سپس مواد را از روی حرارت بردارید و آن را به مدت ۲۴ ساعت دست نزنید. این کار را ۳ روز تکرار کنید.
  • روز سوم مواد را پس از سرد شدن در یک ظرف تمیز و خشک بریزید و در آن را محکم ببندید.
  • ظرف را در جایی خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.

پس از گذشت حداقل یک ماه ترشی انجیر شما آماده سرو است...

طرز تهیه ترشی انجیر در خانه

مواد لازم:

انجیر  ۲ کیلو گرم
شکر  300 گرم (به دلخواه)
آب  ۱ لیوان
دارچین ۱ قاشق غذا خوری
سرکه  به مقدار لازم
newsQrCode
برچسب ها: انجیر دارچین سرکه
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها