خوردن ترشی با خیلی از غذاها می چسبه. مخصوصاغذاهای سنتی

طرز تهیه ترشی لیمو

ما ایرانی ها معمولا تو سفره هامون به جز ماست و سالاد از انواع ترشی استفاده می کنیم. خیلی از خانم های خانه دار علاقه زیادی به درست کردن ترشی دارن و سعی می کنن برای این کار جدیدترین و خاص ترین ترشی ها رو انتخاب کنن
کد خبر: ۱۲۹۲۲۹۰

طرز تهیه ترشی لیمو

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک


لیمو ترش 1 کیلوگرم

نمک 1 قاشق چایخوری

فلفل به میزان دلخواه

آب لیمو به اندازه‌‌ای که شیشه پر شود

طرز تهیه ترشی لیمو

- لیمو ترش ها را بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند

لیمو ترش ها را به شکل دلخواه (مثلا حلقه حلقه) برش دهید و حتما تمام هسته های آن را جدا کنید تا ترشی تلخ نشود.

۳- یک کاسه ی بزرگ را از نمک و فلفل قرمز پر کنید. حلقه ها یا تکه های لیمو ترش را داخل مخلوط نمک و فلفل بزنید و به آن ها آغشته کنید.

۴- لیمو ترش ها را لایه لایه روی هم داخل شیشه بچینید و آن را پر کنید.

۵- آب لیمو ترش تازه را بگیرید و روی لیموها بریزید و داخل شیشه را پر کنید. به طوری که کاملا روی لیموها را بپوشاند.


۶- در شیشه ترشی لیمو ترش را محکم ببندید و آن را جلوی آفتاب نگهداری کنید. و بعد از چند هفته به همراه غذای دلخواهتان نوش جان کنید.

شما می توانید لیمو ترش ها را به صورت چهار قاچ، هشت قاچ، حلقه ای، اسلایس های نازک و یا حتی از لیمو ترش درسته استفاده کنید. معمولا بسیاری از افراد طرز تهیه ترشی لیمو ترش به صورت حلقه حلقه را ترجیح می دهند.

– می توانید در ترشی خود از کمی پودر گوجه فرنگی یا زردچوبه استفاده کنید تا هم طعم آن خاص شود و هم رنگ ترشی کمی تغییر کند

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

طرز تهیه ترشی لیمو

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها