تحقیقات نشان می‌دهد که با برخی مواد غذایی می‌توان کم پشت شدن مو یا طاسی را تا حد زیادی کنترل کرد
کد خبر: ۱۲۹۱۵۱۱
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ فکر می‌کنید برای جلوگیری از کم پشت شدن مو یا طاسی به قرص‌های گران قیمت، مکمل‌ها یا لوسیون نیاز دارید؟
 
چهار ماده مغذی تقویت کننده فولیکول: آهن، روی، لیزین و آنتی اکسیدان‌های غذایی، می‌توانند به جلوگیری از ریزش مو کمک کرده و حتی آن را معکوس کنند.
 

عدس

یکی دیگر از بترین خوراکی‌ها برای پیشگیری از ریزش مو را می‌توان عدس دانست، عدس سرشار از مقادیر قابل توجه روی، لیزین و آنتی اکسیدان است.

 

موهیتو

از آنجا که نعناع غنی از آنتی اکسیدان است (۱۱۶.۴ میلی مول در هر وعده ۱۰۰ گرمی) بنابراین ترکیب آن با کمی سودا، شکر و آب لیموی تازه می‌تواند در واقع دستورالعمل رشد مجدد مو‌ها باشد.

 

چای گل سرخ

گل رز یا گل محمدی که ماده اصلی چای گل رز است، حاوی ۷۸.۱ میلی مول آنتی اکسیدان در هر وعده ۱۰۰ گرم (۳.۵ اونس) و یک تقویت کننده قدرتمند برای رشد مو است.

 

دانه‌های سویا

سویا یکی از خوراکی‌های پرطرفدار برای تقویت رشد مو محسوب می‌شوند، زیرا حاوی ۰.۸ گرم در هر وعده ۸۵ گرم (سه اونس) است و این یعی بالاترین میزان در میان گزینه‌های غیر گوشتی. آهن و روی نیز در فراورده‌های پایه سویا مانند توفو به وفور یافت می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها