مدیر گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر ضرورت مصرف میوه و سبزیجات در ایام کرونا تاکید کرد.
کد خبر: ۱۲۸۰۴۷۵
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر، سید علی کشاورز، گفت: به گفته یکی از بزرگان علم تغذیه دنیا، پدر بیماری هر چه باشد، مادر آن سوءتغذیه است.
 
وی با عنوان این مطلب که یکی از ارکان سلامتی انسان تغذیه است، افزود: افرادی که کم‌خون هستند بیشتر در معرض ابتلاء به کرونا قرار می‌گیرند.
 
کشاورز گفت: از آنجا که انواع ویتامین‌ها در سبزی‌ها و میوه‌ها وجود دارد در نتیجه سبزی‌ها و میوه‌ها، معجون سلامتی هستند. ثابت شده است که شکر و قندهای ساده نقش بسیاری در تضعیف سیستم ایمنی بدن دارند در نتیجه در دوران کرونا تا جایی که می‌توانیم باید مصرف قند و شکر را حذف و یا محدود کنیم.
وی ادامه داد: قرقره کردن آب نمک در روز می‌تواند برای ضدعفونی دهان و گلو بسیار مفید و مؤثر باشد و خطر ابتلاء به بیماری را کم می‌کند.
 
مدیر گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: پختن کامل غذا خیلی از آلودگی‌های میکروبی و سموم میکروبی را از بین می‌برد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها