در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،اکثر افراد به خوردن تخم مرغ آب پز علاقهمند هستند، اما بیشتر ما بخاطر سختی که برای کندن پوست تخم مرغ تحمل میکنیم از خوردن آن منصرف میشویم.
خوردن تخم مرغ روی نان تست یا روی سالاد و یا به عنوان بخشی از یک غذا باب میل و علاقه مندی خیلی از افراد است، اما بعضی اوقات کندن پوست تخم مرغ میتواند مشکل باشد.
ترک نخوردن، چسبیدن پوست تخم مرغ به آن و یا کنده شدن تکهای از خود تخم مرغ اتفاق ناامید کننده است. اما خوشبختانه با انجام این ترفند بسیار ساده میتوانید یک تخم مرغ را در عرض ۳ ثانیه پوست بگیرید.
با این دو روش پوست تخم مرغ به کاملی ترک خورده و سریعا از آن جدا میشود.
در روش اول بر روی بدنهی تخم مرغ با یک قاشق ترک ایجاده و سپس آن را بر روی یک سطح سفت با فشار اندک بغلتانید. پوست به طور کامل ترک خورده و جدا میشود.
در روش دوم تخم مرغ را در یک طرف در بسته انداخته و آن را تکان دهید سپس آن را از طرف خارج کرده و پوست کاملا ترک خورده آن را به راحتی جدا کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد