هات چاکلت مکزیکی خیلی خوش طعم است

طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی

کد خبر: ۱۲۷۸۲۶۶

به گزارش جام جم آنلاین به نقل ایران کوک ، هات چاکلت یا شکلات داغ یک نوشیدنی خوشمزه و پرطرفدار مخصوصا در فصول سرد سال است. هات چاکلت مکزیکی با کمی تفاوت نسبت به هات چاکلت معمولی طعم و عطری خاص دارد که در هوای خنک پاییز و زمستان به شدت می چسبد. عطر  و طعم دارچین و فلفل قرمز همراه با عطر شکلات داغ تجربه ای لذت بخش و فراموش نشدنی است که حتما باید تجربه کنید. 

طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی

مواد لازم هات چاکلت مکزیکی

شیر پرچرب 3 فنجان
چوب دارچین خرد شده 3 قاشق
شکلات نیمه شیرین خرد شده 170 گرم
شکر دانه ریز 3 قاشق
اسانس وانیل 3/4 قاشق چایخوری
نمک کمی
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته جهت تزئین

 

طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی

  1. برای تهیه این هات چاکلت لذیذ ابتدا شیر و چوب دارچین را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. شیر را هم بزنید تا حباب نزند و کف نکند.
  2. حدود 10 دقیقه آنرا حرارت دهید تا عطر دارچین بلند شود. شکلات خرد شده، شکر، اسانس وانیل، نمک و فلفل را به شیر اضافه کنید. 5 دقیقه حرارت دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات ها آب شوند و مایه شکلاتی یکدست و کرم مانندی حاصل شود. 
  3. هات چاکلت را داخل ماگ یا فنجان های سرو بریزید. روی آن را با خامه فرم گرفته، مقداری پودر کاکائو و فلفل قرمز( به دلخواه) تزئین و نوش جان کنید. 
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها