هفتمین محموله اقلام پزشکی برای مقابله با کووید 19، به ایران تحویل شد

در پی همه‌گیری ویروس کرونا، سازمان جهانی بهداشت هفتمین محموله اقلام پزشکی اضطراری را به منظور مقابله با این ویروس، تحویل مقامات ایران داد.
کد خبر: ۱۲۶۲۴۲۴

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، در پی همه گیری ویروس کرونا، سازمان جهانی بهداشت، هفتمین محموله اقلام پزشکی اضطراری را به منظور مقابله با این ویروس، تحویل مقامات ایران داد.

این محموله که مستقیما از مقر اصلی این سازمان در ژنو (سوئیس) ارسال شده، شامل 2499 بسته 120 عددی قرص های لوپیناویر و ریتوناویر مورد نیاز بیماران مبتلا به کووید 19 در کشور است.

گفتنی است، کریستوف هاملمن، نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران، هفته گذشته در بازدیدی که از انبار هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران که محل نگهداری و توزیع برخی اقلام پزشکی اهدا شده توسط جوامع بین المللی است، گفت: این اقلام دارویی مهم به عنوان حمایت اضطراری در مواجهه با طغیان بیماری کووید 19 به کشور وارد شده است، تا بدین طریق از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بیمارستان‌های تابعه این وزارتخانه در سایر استانها که به پذیرش بیماران مبتلا به کووید 19 اختصاص یافته اند و با کمبود این داروهای مهم مواجه هستند، حمایت کنیم.

وی افزود: بیمارستان‌‌های وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی در همه استان‌های کشور، پیش از این درخواست خود را برای تهیه دارو به وزارت بهداشت ارائه داده ‌اند و روند توزیع هم در یک بازه زمانی بسیار کوتاه اجرا خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها