دانشجویان ایرانی مقیم چین بامداد امروز وارد کشور شدند

دانشجویان ایرانی مقیم چین بامداد امروز با پروازی اختصاصی که روز گذشته از ایران به همین منظور اعزام شده بود، وارد کشور شدندـ
کد خبر: ۱۲۴۶۴۹۲
دانشجویان ایرانی مقیم چین بامداد امروز وارد کشور شدند

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا ،‌دکتر کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: این افراد پس از ورود به فرودگاه جهت بررسی های اولیه به مکانی که از قبل در نظر گرفته شده بود، منتقل شدند و بررسی ها اکنون توسط متخصصان مربوطه در جریان است.

وی گفت: پس از انجام بررسی‌های اولیه، افراد به محل قرنطینه از پیش تعیین شده اعزام می‌شوند و جهت اطمینان از سلامت‌شان، ۱۴ روز تحت مراقبت‌های خاص بهداشتی قرار خواهند داشت.

بامداد روز گذشته (سه شنبه) پروازی اختصاصی با تجهیرات قرنطینه و گروهی از متخصصان، جهت انتقال ۸۰ تن از ایرانیان مقیم چین به کشورمان عازم ووهان چین شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها