جریمه ۲۰۰ هزارتومانی راکبان موتورسیکلت

موتورسوارانی که توسط پلیس متوقف می‌شوند، آموزش می‌بینند و در صورت تخلف، جریمه می‌شوند.
کد خبر: ۱۲۴۱۹۵۲
جریمه ۲۰۰ هزارتومانی راکبان موتورسیکلت

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ محمد رازقی، رئیس مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در گفتگو با میزان درباره طرح ساماندهی موتورسواران گفت: در ۹۰ نقطه از شهر تهران، این طرح از یک ماه پیش اجرا می‌شود.


سرهنگ رازقی درباره هدف از اجرای این طرح افزود: آموزش و فرهنگ سازی هدف اصلی ما از اجرای این طرح است. همچنین از ارتکاب تخلفات جلوگیری می‌کنیم.

وی ادامه داد: آموزش و توجیه موتورسواران برای ما خیلی اهمیت دارد، به همین دلیل آلبومی از تصاویر تصادف‌های موتورسیکلت‌ها و جراحاتی که به راکبان آن‌ها وارد شده است را تهیه کردیم.

رئیس مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: پس از توقف موتورسواران، این آلبوم را به رانندگان متخلف نشان می‌دهیم و درباره عواقب رعایت نکردن قانون به آن‌ها هشدار می‌دهیم. همچنین در صورت نیاز رانندگان متخلف اعمال قانون و جریمه می‌شوند.

وی درباره مبلغ جریمه‌ها افزود: کمترین میزان جریمه، ۲۰ هزار تومان و بیشتری میزان جریمه که به عبور از چراغ قرمز تعلق دارد، ۲۰۰ هزار تومان است.

سرهنگ رازقی گفت: تردد در خط ویژه، عبور یک طرفه، حرکات نمایشی و توقف در پیاده رو از دیگر تخلفاتی است که توسط پلیس راهنمایی و رانندگی بررسی می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها