
برای پخت پاستا از ظرف بزرگ (حدود دو برابر حجم پاستا) و از جنس استیل و مسی استفاده کنید زیرا بیشترین انتقال حرارت را دارند.
در ظرف مورد نظر آب زیاد بریزید تا پاستاها در آن غوطهور شده و خوب بپزد.
در آب، نمک زیاد بریزید زیرا اینکار باعث میشود پاستا قوام داشته، فرم و ظاهرش حفظ شده و در نهایت خوشمزهتر شود.
هنگام پخت، پاستا را کمکم هم بزنید تا به هم نچسبد البته توجه داشته باشید خرد نشده و فرمش از بین نرود.
حتما یک فنجان از آب پاستا را نگه دارید زیرا مکمل خوبی برای تهیه انواع سس پاستا بوده و آن را خوشمزهتر میکند.
برای خوشمزهتر شدن پاستا آن را با مخلفات خوب مخلوط کرده بعد سرو کنید زیرا با اینکار مزه مواد با هم قاطی شده و بهتر میشود.
پاستا با سس آلفردو
مواد لازم:
پاستا شکلی: یک بسته 500 گرمی / قارچ: 200 گرم / نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن و پودر خردل: به میزان دلخواه
مواد لازم سس:
خامه: 3 قاشق غذاخوری / کره: 20 گرم / جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری / سیر: 2حبه / پنیر پارمزان: 2 قاشق غذاخوری / آب پاستا: نصف فنجان
کره را در ظرف مناسبی ریخته و وقتی آب شد خامه را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود فقط باید حواسمان باشد نجوشد. سپس آب پاستا، پنیر و سیر خرد شده را به آن اضافه کرده و دوباره هم میزنیم و بعد جعفری خرد شده را به سس اضافه کرده و بعد از کمی زدن از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم. کمی روغن در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت میگذاریم. قارچها را خرد کرده، شسته و بعد از این که کمی آب آن رفت به روغن اضافه کرده و با حرارت زیاد تفت میدهیم تا رنگش عوض شود. سپس به آن کمی نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن و پودر خردل اضافه کرده و تفت میدهیم. بعد سس آلفردو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.در این فاصله پاستا را در قابلمهای حاوی آب جوش و نمک ریخته و میجوشانیم و بعد از پخت کامل، آن را آبکش کرده و وقتی آب اضافهاش رفت آن را به سس و مخلفات اضافه کرده و دوباره خوب هم میزنیم و در نهایت این پاستای خوش طعم را در ظرف مناسبی ریخته و سرو میکنیم.
پاستا با تن ماهی
مواد لازم:
پاستا: 100 گرم / تن ماهی: یک قوطی / ساقه کرفس خرد شده: 2 قاشق غذاخوری / پیاز کوچک خرد شده: یک عدد / نخود فرنگی: 2 قاشق غذاخوری / شیر: نصف فنجان / پنیر پارمزان: 3قاشق غذاخوری / جعفری تازه خرد شده: یک قاشق غذاخوری / آب پاستا: نصف لیوان / روغن، پودر سیر، فلفل و نمک: به میزان لازم
پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش و نمک ریخته و آرام هم میزنیم و میجوشانیم و وقتی خوب پخت آن را آبکش کرده و کنار میگذاریم.در یک تابه مناسب کمی روغن ریخته و پیاز و کرفس خردشده را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم تا وقتی که مواد نرم شود.سپس نخودفرنگی را که از قبل پختهایم به پیاز و کرفس اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.شیر، آب پاستا، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم. آب و روغن تن ماهی را گرفته و همراه پنیر پارمزان و پاستای آبکش شده به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم فقط باید حواسمان باشد شکل ظاهری مواد به هم نریزد و در نهایت پاستا را درظرف مناسبی ریخته و سرو میکنیم.
پاستا با سس پستو
مواد لازم:
فیله مرغ: 250 گرم / پاستا: 250گرم / شیر: نصف فنجان / روغن، نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر: به میزان دلخواه
مواد لازم سس:
سیر: 2حبه / ریحان تازه خرد شده: یک لیوان / گردوی خرد شده: 2 قاشق غذاخوری / پنیر پارمزان: 2 قاشق غذاخوری / روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری / نمک و فلفل: به میزان دلخواه / آب پاستا: نصف فنجان
ریحان، سیر و گردو را در غذاساز میریزیم و وقتی خوب خرد شدند روغن زیتون، پنیر پارمزان، آب پاستا، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم تا تقریبا یکدست شود سپس سس آماده شده را در ظرف مناسبی ریخته و کنار میگذاریم.
فیلههای مرغ را شسته، خرد کرده و در تابه مناسبی ریخته و با کمی روغن تفت میدهیم تا رنگش عوض شود.
چاشنیهای مورد نظر مانند نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر را به آن اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن یک لیوان به آن اضافه کرده و روی حرارت کم میگذاریم تا بپزد. پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش و نمک ریخته و میجوشانیم و وقتی از پخت کامل آن مطمئن شدیم آن را آبکش میکنیم. سپس پاستا و سس را به مرغ پخته شده اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم و در نهایت پاستا را در ظرف مناسبی ریخته و سرو میکنیم.
مژده مظهری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: